„Ne znam šta je s tobom!" Bekuta takmičaru „Zvezda Granda" održala lekciju: Ako tako nastaviš, šta ću ti onda ja?

09.04.2022

20:52

0

Ana nimalo nije bila zadovoljna izvedbom Mirze Karabegovića, kom je i mentorka. Mladić, naime, ništa nije uradio kako su se dogovorili

„Ne znam šta je s tobom!" Bekuta takmičaru „Zvezda Granda" održala lekciju: Ako tako nastaviš, šta ću ti onda ja?
ana bekuta tuzna ozbiljna ata (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U najnovijim „Zvezdama Granda" Katarina Milojković Keti iz Cecinog i Mirza Karabegović iz Bekutinog tima probili su led - ali iako je žiri izglasao da je Anin kandidat bio bolji u duelu, mentorka se s time nije složila.

Mladić je svakako osvojio šest glasova, ali i Aninu lekciju. Pevačica mu je, naime, poručila da „mu ona i ne treba, ukoliko nastavi po svom".

Imao je sreće

- On nije bio večeras za svih šest glasova, ali je bio dosta bolji od takmičarke, pa smo zbog tog utiska svi dali glas. Imao je sreće, jednostavno. Inače, uživala sam gledajući Keti, ali ne i slušajući je - pokomentarisala je Snežana Đurišić, sa čime se Marija Šerifović u potpunosti složila.

Snežana Đurišić 24sedam/Goran Sivački
 

Inače, kako se Bosanac neposredno pred emisiju vratio sa turneje iz Amerike, Popović i Marija su odlučili da se našale sa njim, pa su sve vreme pričali na engleskom, što nema koga nije nasmejalo.

Njegov komentar, međutim, glasio je:

- Glasaću stalno za ovakve kandidate, jer što je više ovakvih mojima koji su fantastični će biti lakše.

Lekcija

- Mirza, nisam najzadovoljnija kako si pevao, jer nisi izveo kako smo se dogovorili. Nijednom nisi otpevao kako smo se dogovorili, ne znam šta je sa tobom. Moram da te kritikujem. Neću više da ćutim. Ako vežbamo treba da me poslušate. Šta ću ti ja onda? Ne trebam ti ako je tako, onda se spremaj sam - rekla je bila Bekuta.

Sa druge strane, Cecina kandidatkinja je već bila deo ovog poznatog takmičenja, a ovoga puta se nije baš najbolje pokazala.

- Moja takmičarka je imala ogromnu tremu, u drugoj pesmi je sve vreme bila u falšu, ali dobro, ljudi smo i greške se prave - istakla je Ražnatovićka.

Svetlana Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel
 

Pošto je došao red i da Saša Popović donese odluku - Katarinu je poslao u baraž, gde će se boriti za prolazak u sledeći krug, dok je Mirza zadovoljno napustio scenu, ali i uz obećanje da će sledeći put slušati mentorku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike