Šabanov kum se teško nosi sa posledicama kobne nesreće: Drugi čovek sam od tada, idem kod psihijatra, daleko sam od oporavka

09.04.2022

09:23

0

Autor: Marija Mitić

Slobodan Bobi Stojadinović jedini je preživeo tešku saobraćajku u kojoj je izgubio dva prijatelja

Šabanov kum se teško nosi sa posledicama kobne nesreće: Drugi čovek sam od tada, idem kod psihijatra, daleko sam od oporavka
Šaban Šaulić - Copyright Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel

Kum Šabana Šaulića, Slobodan Bobi Stojadinović, jedini je preživeo kobnu nesreću iz 2019. godine, u kojoj je poginuo slavni pevač, ali i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Bobi kaže da je daleko od opravka od posledica nesreće, koje su mu kako fizičke tako i psihičke. Redovno odlazi na terapije za kičmu koju je tada ozbiljno povredio, ali i kod psihijatra.

Privatna arhiva/ Bobi Stojadinovic
Slobodan Bobi Stojadinović, Šaban Šaulić i Mirsad Kerić

 - Redovno idem na terapije, daleko sam ja od oporavka. Pršljen oštećen, sedam rebara polomljeno, kuk, ceo sam bio izlomljen, pa se sad sve koliko toliko polako vraća u normalu. Tačnije, pokušavamo da zalečimo, pošto pravog izlečenja teško da će biti, pogotovo ne onog psihičkog -  kaže Bobi i priznaje da se teško bori sa gubitkom dve drage osobe.

 - Pored redovnih terapija, banje, posećujem i psihijatra. Kažu da vreme leči sve, ali u mom u slučaju nije tako. Šaban mi je svaki dan pred očima, dolazi mi i u san. Preispitujem se da li je sve moralo da bude tako kako je bilo, da li su postojali neki znakovi pored puta koje nismo razumeli, pratili. Ali, kasno je za sve. Ja sam posle te nesreće drugi čovek u svakom smislu - priča Bobi za Svet i otkriva da će možda snimiti numere koje mu je Šaulić komponovao.

- Razmišljam da možda jednog dana snimim pesme koje mi je Šaban napisao. Ranije nisam imao te ambicije, voleo sam da ga pratim na nastupima, kao vozač, kum, prijatelj. Nisam bio na izricanju presude Turčinu, bio sam pozitivan na koronu. Mislim da bi me sve to još dotuklo. Ako se ja ovako osećam, mogu tek da zamislim kako je Goci i celoj porodici - prisetio se Bobi suđenja za kraj.

Podsetimo, Turčin Alsin Levent koji je izazvao kobnu nesreću osuđen je na tri godine i tri meseca zatvora.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike