Ilda Šaulić o sestriću Luki: Traži savete od tetke! Ovako se fudbaler snalazi u ulozi oca (FOTO/VIDEO)

31.03.2022

06:45

0

Pevačica je za 24sedam ispričala svoje planove za naredni period, ali i koliko joj znači što će njen otac Šaban Šaulić dobiti spomenik u svom rodnom gradu

Ilda Šaulić o sestriću Luki: Traži savete od tetke! Ovako se fudbaler snalazi u ulozi oca (FOTO/VIDEO)
Ilda Šaulić Šabac (5) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Povodom najave početka rada na spomeniku posvećenom legendarnom pevaču Šabanu Šauliću, ekipa portala 24sedam posetila je Šabac. Ovim povodom se tu našla i pevačeva ćerka Ilda Šaulić.

Upravo sa njom smo popričali o tome koliko joj znači što je pokrenuta inicijativa da se ovako nešto dogodi u rodnom mestu njenog tate, o tome šta se dešava u njenom životu, ali i o sestriću Luki Adžiću, koji je prošle godine postao otac. 

Na konferenciji za medije niste mogli da zadržite suze dok su pričali o vašem tati, sve ovo je za vas bilo veoma emotivno.

- Jeste, zaista emotivan trenutak, nisam mogla da se suzdržim i da kažem nešto. Izuzetno sam ponosna što sam u Šapcu i što će se ovde napraviti spomenik u čast moga oca kog ćemo imati prilike da otvorimo 6. septembra, na njegov rođendan. 

- Znam da bi on bio srećan i ponosan i drago mi je što je Šabac imao sluha za njega i što će se nešto desiti ovde zato što je potekao odavde. Šaban Šaulić, pa Šabac, to "Š, š, š" uvek se vezivalo za njegovu karijeru i gde god je putovao po svetu, uvek je prenosio ono odakle je potekao. Zaista sam ponosna i emotivno to deluje na mene.

24sedam/Goran Sivački
 

Šta se dešava sa Šabanovom kućom u Šapcu, posle renoviranja da li će ona zaista postati muzej kako se pričalo?

- Za sada je još uvek kuća koja je za korišćenje, odnosno za nas privatno. To je bila moja ideja da možda bude muzej, možda se to i promeni. Ali više mi je to baš kuća, nekako mi ne liči na to što sam ja zamislila. S jedne strane bi bilo lepo da to bude muzej u Šapcu, ali lepo bi bilo da ima muzej i u Beogradu jer je veliki deo njegovog života tamo.

- Volela bih da postoji to jedno mesto gde će ljudi iz čitavog sveta, koji su ga obožavali i slušali njegove pesme, imati priliku da dođu tu, da pregledaju fotografije, čuju lepe pesme, vide snimke.

Imate puno planova da se održi uspomena na Šabana, a kakvi su tvoji? Šta se dešava kod tebe, da li se vraćaš u Ameriku?

- Biće nova pesma ovih dana, baš sam zadovoljna kako je sve to ispalo. Putujem za Kanadu, tamo će biti radno, imam tri nastupa, pa se vraćamo krajem aprila u Beograd i onda u maju idemo suprug i ja sa ćerkicom u Ameriku, tamo ćemo biti do kraja avgusta. Letnji raspust ćemo provesti tamo (smeh). 

24sedam/Goran Sivački
 

Da li ćeš opet pokrenuti tvoj teniski posao tamo?

- Nego šta, krećemo ponovo 13. juna i radujem se što ću se ponovo družiti sa dečicom, a u međuvremenu je muzika tu. 

Najnovija prinova u vašoj porodici je mala Lana, ćerka tvog sestrića Luke. Je l' traži neki savet od tetke o vaspitanju ćerke?

- Jao, sladak je, traži savete, ali ima on pomoć. Naime, od njegove supruge Aleksandre roditelji im pomažu, oni su trenutno u Holandiji. Lana raste, preslatka je, jedva čekam da ih vidim, nismo se videli dugo, samo fotografije jedni drugima šaljemo. 

24sedam/Goran Sivački
 

- Naravno, videli smo se mi, videla sam bebu, kada smo se vratili iz Amerike. Ali znaš kako, deca brzo rastu, menjaju se, Luka je divan tata. Pita uvek za savete, mladi su, slatki, vole se i snalaze se u novoj ulozi, ja im stvarno želim samo sreću, a mi smo tu da pomognemo kako možemo.

O čemu je još Ilda pričala, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike