Dušica Grabović se oglasila posle povezivanja sa prostitucijom: Besna poručila jedno (FOTO)

05.04.2022

09:54

0

Pevačica je istakla da zbog ovakvih optužbi najviše trpi njena porodica

Dušica Grabović se oglasila posle povezivanja sa prostitucijom: Besna poručila jedno (FOTO)
Dušica Grabović - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Dušica Grabović suočila se sa veoma neprijatnom situacijom. Naime, pojavili su se navodi da je učestovovala u organizovanju elitne prostitucije. Ove optužbe su povredile pevačicu, koja se oglasila se na drušvenim mrežama zbog čega je najavila tužbe za povredu ugleda i časti.

Dušica je negirala da je bila deo podvođenja devojaka i napisala je da će pokrenuti tužbe zbog klevete. Tom prilikom je istakla da zbog cele ove situacije oko prostitucije trpi najviše njena porodica.

Instagram printscreen/dusicagrabovic
Dušica Grabović se oglasila povodom navoda da se bavi prostitucijom

- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni. Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu. Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je - napisala je ona i dodala:

Instagram printscreen/dusicagrabovic
Dušica Grabović najavila tužbu za povredu časti

 

- Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata, pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti - napisala  je Dušica na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Dušica Grabović je, prema pisanjima pojedinih medija u blagoslovenom stanju i sa emotivnim partnerom čeka blizance.

- Kako vi znate da sam ja trudna? Ja stvarno sada ne bih pričala na tu temu, još je rano. Istina je da smo na tome radili i da smo to želeli, ali ne bih produbljivala tu priču - ispričala je ona za Blic.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Grabović

- Oboje bismo voleli da dobijemo blizance, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. Želim samo da prođe neki vremenski period kako bih bila sigurna da je sve u redu, a po nekim starinskim običajima, ne bih ništa otkrivala - bila je iskrena Grabovićeva. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike