Ko je misica i pevačica uhapšena zbog prostitucije: Život na visokoj nozi, nekretninama se ne zna broj!

04.04.2022

10:42

2

Autor: Marija Mitić

2009. godine je učestvovala u jendom rijaliti programu, a pričalo se i da je tih godina pobedila opaku bolest

Ko je misica i pevačica uhapšena zbog prostitucije: Život na visokoj nozi, nekretninama se ne zna broj!
dajana_tripinovic 26042017_017 - Copyright ATAImages/ A.A.

U domaćoj javnosti poslednjih dana svi bruje o velikoj akciji policije u kojoj su uhapšeni navodni akteri osumnjičeni za posredovanje i učestvovanje u elitnoj prostituciji.

Ono što se zna u javnosti jeste da su privedeni menadžer Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, kao i nekadašnja misica, pevačica i voditeljka Slavica Dajana Tripunović, preneli su mediji.

Slavica je jedno vreme bila vrlo aktuelna i popularna u našoj zemlji. Naime, nakon što je bila mis Jugoslavije, Tripunovićeva je sebi dodelila umetničko ime Dajana i snimila je čak nekoliko albuma. 2009. godine je učestvovala u rijalitiju "Farma", a pričalo se i da je tih godina pobedila opaku bolest.

ATAImages/ A.A.
Slavica Dajana Paunović

Međutim, nekadašnju misicu već dugo ne viđamo na malim ekranima, a kako je govorila u medijima, bavila se drugim, privatnim poslovima, između ostalog i cvećarstvom. Takođe, pričala je da se bavila i ugostiteljstvom, kao i da je držala kozmetički salon. Ipak, sada se u sve to sumnja i veruje se da se Tripunovićeva bavila najstarijim zanatom.

Kako piše Blic, Tripunovićeva živi život na visokoj nozi i poseduje veliki broj nekretnina - stanove, kuće, lokale koji vrede milione.

ATAImages/ A.A.
Slavica Dajana Paunović

- Budući da je odrasla u imućnoj porodici mogla je da uživa u plodovima roditeljskog nasledstva, međutim, pre nego što je uhapšena zbog elitne prostitucije, isticala je da je svoj život podredila sinu Aleksi ali i zanatima kojima se bavila. Držala je kafić, ali i cvećare - počinje izvor i nastavlja:

- Bukvalno se ne zna broj nekretnina koje Dajana poseduje. Ima lokale koje izdaje i odatle mesečno zarađuje hiljade evra. Pored toga ima i luksuzne stanove, koji su ispunjeni skupocenim nameštajem i detaljima, ali i kuće koje vrede milione.

ATAImages/ A.A.
Slavica Dajana Paunović

Tripunovićeva je jednom za medije otvorila vrata svog raskošnog doma, a tada se moglo videti da je na podu skupi bambusov parket, nameštaj od morskih algi, kao i bela kožna garnitura, sto i komoda.

Da podsetimo, Slavica Tripunović davne 1993. godine postala je mis Jugoslavije i bila je poslednja lepotica koja je nosila tu titulu. Inače, Dajana je dobila sina Aleksu sa izvesnim biznismenom Davidom iz Kanade koji je na košarkaškoj akademiji u Italiji. Kako se šuškalo, bogati suprug je Dajani poklonio stan u Beogradu 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike