Preminulom bubnjaru "Foo Fighters"-a odaju počast na dodeli Gremija

01.04.2022

16:03

0

Autor: Marija Mitić

Organizatori ovog događaja zaključili su da bi trebalo da na ovaj način ispoštuju uspomenu na jednog od heroja roka

Preminulom bubnjaru "Foo Fighters"-a odaju počast na dodeli Gremija
profimedia-0487885528 - Copyright Profimedia

Bubnjar popularne američke grupe „Foo Fighters“, Tejlor Hokins iznenada je preminuo u 50 godini, 26. marta. Jedan od šefova CBS-a, Džek Susman, najavio je da će bubnjaru odati počast na predstojećoj dodeli Gremi nagrada.

- Planiraćemo i prilagođavati se sve do samog početka - rekao je Susman dok su organizatori  zaključili da bi trebalo odati počast jednom od heroja roka.

Džek je takođe rekao kako će tek odlučiti šta je najispravnija stvar koju će učiniti na dodeli nagrada i time ispoštovati sve koji su uključeni.

Profimedia
Tejlor Hokins

 - Mi smo strpljivi. Tek ćemo isplanirati sve - kazao je Susman. 

U utorak su "Foo Fightersi" otkazali sve svoje koncerte širom sveta, a pretpostavlja se da tu spada i unapred dogovoreni nastup upravo na dodeli Gremija. Za sada se još uvek nisu izjasnili da li će se barem pojaviti na odavanju počasti Hokinsu ili bolje rečeno, hoće li uspeti da skupe snage za to.

 - Iskoristimo ovo vreme za tugovanje, ozdravljenje, da budemo s našim najbližima i da cenimo svu muziku i uspomene koje smo zajedno stvorili - pisalo je u saopštenju benda kada su otkazali nastupe.

Printscreen/YouTube/60 Minutes Australia
Tejlor Hokins

Podsetimo, popularni bend se u trenutku tragedije nalazio na turneji po Južnoj Americi, a Hokins je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Bogoti.

Prema pisanju stranih medija, on je pretrpeo srčani udar koji je usledio kao posledica predoziranja. Hitna pomoć je reagovala na licu mesta, pokušali su da ga ožive, ali je Hokins proglašen mrtvim na mestu događaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike