Sukobi porodica i neprestana borba: Viki Miljković i Taške su imali turbulentan početak ljubavi

05.04.2022

04:55

2

Pevačica je bila veoma mlada kada se zaljubila, ali od njega nije odustajala

Sukobi porodica i neprestana borba: Viki Miljković i Taške su imali turbulentan početak ljubavi
Viki Miljković, Dragan Tašković Taške - Copyright Milan Maričić/ATAImages

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške su u ljubavi skoro tri decenije. Danas imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, ali na početku nije sve bilo tako idealno. 

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a prvi put poljubili 18. marta 1994. godine. Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir, čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom, insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim. 

ATAImages/ A.A.
 

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo - ispričala je pevačica svojevremeno i dodala da je nekoliko meseci trajala tenzija.

- Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - izjavila je ona.

Trinaest godina kasnije, njih dvoje su rešili da krunišu svoju ljubav. To su učinili 31. maja 2007. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu.

Pevačici su kume bile prijateljice i koleginice - Svetlana Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević.

Svadbeno veselje, na kom je bilo nekoliko stotina zvanica, odigralo se na jednom brodu. U oktobru iste godine stigla je vest da je pevačica na svet donela sina Andreja, koji je definitivno kruna njihove ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike