Sečivanovićeva o imanju, bivšoj ženi svog supruga i šokovima koje doživljavala od nje! Otvorila dušu pred odlazak na sud

02.04.2022

11:50

3

Biljana i Danijela će se sastasti u Višem sudu u Beogradu, u ponedeljak. Pevačica dolazi kao svedok


Komentari (3)

Zveki

05.04.2022 17:39

Kada je gospodji pevaljka zavela i odvela muža red je da razume očaj te zene. Zbog čega muž i pevaljka ako ne žele da joj daju pola kuće - koja joj pripada po zakonu ne daju ostavljenoj pare - bez obzira na lazne svedoke i činjenicu da je pevaljka sa sestrom radnicima na kući nosila ručak I kuvala kafu zna se da red je red a čast je čast koju obično pevaljke nemaju. Kada treba pare dati u obično su tada pevaljkama zmije u džepu. " Marksove teže o Fojerbahu " tačnije praznu retorika pevaljke " provalit " će sudija i doneti presudu u korist ostavljene, egzistencijalno ugrožene žene kojoj je pevaljka rasturila porodicu. Uslov je da sudija nije korumpiran i da ne prima mito.

Ceki

15.04.2022 10:46

Biljo Biljo... Tuđa muka nerani" unuka. Treba ženi dati pola imovine provela je sa čovekom 20 30 godina u braku imaju dvoje dece samo da mu prala ves tolike godine pa zaslužuje više... Sve se lepe za pare malo im njihove, pa nađite slobodne onda a ne zauzete.

Preporučujemo