Sandra Obradović pijana došla po dete u vrtić? Za 24sedam otkrila da li joj sve namešta bivši muž!

31.03.2022

15:11

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnja manekenka demantovala je ove navode i ispričala šta misli o celom slučaju koji se pominje u medijima

Sandra Obradović pijana došla po dete u vrtić? Za 24sedam otkrila da li joj sve namešta bivši muž!
Copyright Sandra Obradović ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnju manekenku Sandru Obradović godinama unazad bije glas da je sklona prekomernom konzumiranju alkohola, a upravo takvi navodi i danas su dospeli u medije.

Naime, kako je pisao Blic, prema tvrdnjama očevidaca, Sandra je danas navodno po svoje dete u vrtić došla u vidno alkoholisanom stanju.

– Sandra se teturala i zaplitala jezikom, bili smo u šoku. Delovalo je kao da je u alkoholisanom stanju ili nešto slično, ali svakako i pričala je nepovezano. Sreća je što živi blizu vrtića, pa nije morala da vozi – započeo je izvor za pomenuti portal, te je dodao:

 

 

– Videli su je posle i ispred dečje igraonice i bukvalno nije mogla da stoji na nogama.

Ovim povodom kontaktirali smo Sandru, koja je ovo oštro demantovala.

- To su neistine i laži. Pa da je to istina, kome bi dali dete? Ja sama živim sa detetom. Verovatno mi ponovo neko smešta, jer je to nemoguće - kaže manekenka koja ne zna ko bi mogao da o njoj lažira takve stvari.

- Ne znam zašto se to o meni piše, jer je to apsolutna neistina. Možete pozvati i vrtić da proverite, imaju i kamere - kaže manekenka, a na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, Sandra ostaje suzdržana.

- Ah, bivši muž... Ne bih to komentarisala. Sin i ja već od decembra živimo sami, tako da... - dodaje manekeka i ističe:

 

 

- Stvarno ću sve tužiti za ovo, više nema smisla.

Podsetimo, pre dve godine je u javnosti isplivao snimak na kojem je Sandra bila navodno pod dejstvom alkohola, a kasnije ju je bivši partner optužio za nedolično ponašanje.

- Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Dete sam uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila – rekao je tada Vladimir za "Alo", a Sandra je tvrdila da je to laž, te da je bila žrtva nasilja dok su bili zajedno.

 

 

Podsećanja radi, nekoliko meseci kasnije, Sandra je izazvala lančani sudar na Novom Beogradu takođe dok je navodno, prema pisanju medija, bila pod uticajem alkohola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike