Nataša DNK smršala više od 20 kilograma, a zbog ubistva posle emisije završila kod psihologa: Osećala sam se krivom!

31.03.2022

13:14

0

Iako je glumila u nekoliko filmova i brojnim pozorišnim predstavama, „ime je napravila" kao voditeljka

Nataša DNK smršala više od 20 kilograma, a zbog ubistva posle emisije završila kod psihologa: Osećala sam se krivom!
Copyright Nataša Aksentijević Printscreen Ženska TV

Nataša Aksentijević, u javnosti poznatija kao Nataša DNK, domaća je pozorišna i filmska glumica, kao i televizijska voditeljka. Iako se školovala za glumu i igrala u nekoliko predstava i ostvarenja na velikom platnu, popularnost je stekla na ružičastoj televiziji, kao lice „DNK" emisije za koju su se ljudi prijavljivali sa željom da otkriju razne nedoumice vezane za svoju porodicu.

Na terenu se tako upoznavala sa raznim životnim pričama, tužnim, neobičnim sudbinama naroda iz raznih krajeva Srbije, a zahvaljujući karakteru koji je krasi, postajala bi i njihova miljenica, kao što je bila (ali i ostala) gledaocima.

 

Iako je ovu kuću napustila, ostala je Nataša DNK, koju su mnogi s velikom pažnjom ispratili kada se borila s viškom kilograma.

Prepolovila se

Sa namerom da dotera liniju, ali i povede veću brigu o zdravlju, Aksentijevićka je prošla kroz pravi pakao dok nije skinula prvih 20 kilograma. Svakako, naglasila je da tu ne planira da se zaustavi „kao neko ko obožava da radi pod pritiskom".

Svoj trnovit put je „upakovala" u emisiju „Na moj način" i to joj je, kako je ranije objasnila medijima, bio najveći, ali i najlepši izazov ikada.

Svadba „iz dva dela"

Među hitovima iz njenog života, svakako se ubraja i njena ljubavna priča, koja je počela iznenada a i danas traje. Dušana je, naime, upoznala preko zajedničkih prijatelja na jednom izletu. Brojeve telefona tada nisu razmenili, a kako joj se on dopao, odlučila je da isti sama „iskopa" i javi mu se, prema podacima s „Biografije". Ubrzo, počeli su da se viđaju, a onda i da žive zajedno.

 

Prema njenim rečima svojevremeno, svadbu su imali „iz dva dela" - u opštini pred 150 zvanica među kojima su bili porodice i prijatelji, pa nedelju dana kasnije u jednom manastiru nedaleko od Obrenovca. Umesto na romantičnim mestima, par se fotografisao na pijaci.

Ćerku Helenu dobili su 2015. godine.

Krivica

Nedavno, gostujući u jednoj emisiji, Nataša je ponovo progovorila o najvećem šoku koji je doživela tokom karijere. Reč je o ubistvu koje se dogodilo posle emisije koja ju je proslavila. Glavni akteri su bili - njeni gosti.

Zbog svega je završila i kod psihologa, s jakim osećajem krivice.

- Imala sam to loše iskustvo radeći emisiju „DNK". Posle jednog razgovora sam prijavila nasilje policiji, ali ne službi za socijalni rad i oni na to nisu odreagovali. Posle određenog vremena se dogodilo ubistvo - rekla je bila u „Pulsu Srbije", a prenosili su mediji.

- Imala sam veliki problem, a mislila sam da sam ja krivac. U stvari, da sam ja odgovorna u tom smislu da sam mogla to da sprečim - dodala je, a zatim iznela stav šta je moglo da spreči tragediju.

- Kroz razgovore sa psihologom dođete do toga da vi to ne možete da sprečite. Nikako. Ali, da su institucije mogle da spreče, da su možda mogli da reaguju na tu moju prijavu, a ne da prokomentarišu: „Znamo, znamo, on je nasilnik" - zaključila je bila voditeljka.

Podsetimo, ubistvo Ž.K. se dogodilo 2. aprila 2015. u kući u kojoj su stanovali Ž.K. i S.K. Nesrećna žena, prema tadašnjim napisima, se od silnih udaraca i šutiranja ugušila u sopstvenoj krvi.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike