Bizarno ili idealno rešenje? Zvezde uoči dodele Oskara pohitale na ubrizgavanje botoksa u stopala!

27.03.2022

20:47

0

Autor: Marija Mitić

Za ovaj, naočligled, čudan tretman imaju dobar razlog

Bizarno ili idealno rešenje? Zvezde uoči dodele Oskara pohitale na ubrizgavanje botoksa u stopala!
profimedia-0673452219 - Copyright Profimedia

Uoči ovogodišnje ceremonije dodele Oskara,  brojne poznate ličnosti pohitale su ka estetskim hirurzima kako bi ispravile sve male nepravilnosti i nesavršenosti, pa na crvenom tepihu zablistale u punom sjaju.

"Peglanje" bora, uvećavanje usana, grudi, korigovanje brade, obrva i slično, već je postala svakodnevnica, ali, da li ste čuli za ubrizgavanje botoksa u stopala? Upravo ovaj bizaran trend zavladao je među poznatima, međutim, za to imaju i dobar razlog.

Profimedia
Sofija Karson

Naime, osim što botok čini da bore nestanu skoro pa preko noći, on takođe pomaže i u prekomernom znojenju, pa su tako lepotice iz Holivuda pronašle sjajno rešenje za visoke potpetice u kojima će nakon dužeg vremena morati da provedu nekoliko sati. Botoks im takođe može smanjiti i bol od neugodnih cipela i vrtoglavo visokih štikli, pa je ovo idealno rešenje plastičnih hirurga.

 - Te dame ne idu u pozorište da sede. Ovo je ekvivalent trosatnoj šetnji celim gradskim blokom, zaustavljanju i stajanju radi intervjua, a sve to na tankom crvenom tepihu u tvrdim cipelama. Ublažavajuće injekcije filera za stopala mogu ublažiti tu bol - izjavila je doktorka Ava Šamban za "Daily Mail", čije su klijentkinje inače Kim Kardašijan i Nikol Kidman i druge inostrane zvezde.

Profimedia
Vanesa Hadžens

Injekcije uključuju filer za stopalo i botoks za ublažavanje boli i preteranog znojenja, a cena ovog tretmana se kreće između 1.500 i 2.500 funti, zavisno od toga koliko se i šta ubrizgava.

 - Svi koje poznajem to rade. Kao i svaka druga žena na svetu, držala sam korak s botoksom i filerima u licu. Zapravo, pojačala sam tretmane nakon pandemije jer su me svi ti pozivi na Zoom-u naterali da shvatim koliko mi lice loše izgleda, a onda smo bili srećni što možemo da nosimo maske za lice kako bismo u početku prikrili ta mala poboljšanja. Počela je sezona dodele nagrada i prvi put sam nakon nekoliko godina morala da obujem štikle. Poslednje dve godine nosila sam samo japanke i ugg-sice. Uspela sam da izdržim na nekoliko događaja, ali sam bila u agoniji, užasno me je bolelo. Dakle, da, pitala sam svog plastičnog hirurga šta može da uradi po tom pitanju, a odgovor su bili fileri i botoks. Odlično je - izjavila je jedna od holivudskih zvezda koja je želela da ostane anonimna.

Profimedia
Bred Goreski

94. po redu dodela Oskara počinje večeras u Los Anđelesu, nakon tri godine pauze, a  večerašnja ceremonija imaće tri dame za domaćice večeri  - glumice Redžinu Hol, Ejmi Šumer i Vandu Sajks.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike