Pevačica nervozna i pod tremom! Marija Šerifović pred spektakl u Beogradu priznala: Nema zarade od koncerata (VIDEO)

23.03.2022

19:18

0

Pevačica je stigla u Belexpo centar gde uskoro počinje sa koncertom "Druga strana ploče"

Pevačica nervozna i pod tremom! Marija Šerifović pred spektakl u Beogradu priznala: Nema zarade od koncerata (VIDEO)
Marija Šerifović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Naša jedina evrovizijska pobednica, Marija Šerifović, večeras će velikim solističkim koncertom otvoriti niz koncerata koji nose naziv "Druga strana ploče", zakazanih za predstojeće datume u "Belekspo centru".

Na večerašnji koncert, koji će održati posle dugo vremena, Marija je došla vidno raspoložena i uzbuđena, a svoje utiske i očekivanja podelila je pre nego što je izašla na scenu sa brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

- Nervozna sam, ali pozitivno. Ovako smo se okupili poslednji put 11. marta 2020. godine. Imam tremu, strah, nesigurnost, ali mislim da će sve nestati kad vidim publiku. Ne plašim se da će me izdati glas, možda ledja, diskus - rekla nam je Marija kroz smeh dodajući da joj se koncerti baš i ne isplate.

- Verovali vi meni ili ne, od ovih koncerata u Expo centru zarade skoro da nema. Sve je drugačije sad. Ali muzika je na prvom mestu.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

Na Marijinom večerašnjem koncertu su brojne poznate ličnosti, kao na primer pevačica Jovana Pajić koja je zauzela mesto u prvom redu.

Inače, Marija na koncertima "Druga strana ploče" peva domaće i strane hitove poznatih izvođača, što je publika prihvatila sa oduševljenjem. Šerifovićeva je tako karte za večerašnji spektakl rasprodala u rekordnom roku, pa je shodno tome zakazala koncerte i za naredne dane - 24, 28. i 29. mart.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike