Verica Šerifović dužna Mariji više od 100 evra! Pevačici dosadilo da joj kupuje, pa se požalila: Dođeš mi sve pare, bankrotiraću

17.03.2022

16:57

1

Šerifovićeva je podelila snimak iz kupovine sa narudžinom koju joj je dala majka

Verica Šerifović dužna Mariji više od 100 evra! Pevačici dosadilo da joj kupuje, pa se požalila: Dođeš mi sve pare, bankrotiraću
zvezde_granda_22022022_0042 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović uvek dobro zabavi pratioce novim dogodovštinama i objavama na svom Jutjub nalogu. Poslednjim snimakom koji je objavila, prikazala je dogodovštine iz Zagreba, a najveći foksu je stavljen na kupovinu u prodavnici.

Naime, Šerifovićeva je napunila kolica omekšivačima i raznim drugim sredstvima za čišćenje i higijenu. Kako je spisak namirnica bio dug, račun je bio mnogo veći od planiranog.

Printscreen Youtube/Marija Šerifović
Marija Šerifović

 

– I kada nemam posla dođem po ovo jer me majka maltretira – rekla je šaljivo Marija kasirkama u marketu, a račun se samo povećavao i došao do cifre od 1016 kuna, odnosno 134 evra.

Kada je videla cifru, Šerifovićevoj je pao mrak na oči, a odmah je mami Verici stavila do znanja da joj mora vratiti sve do poslednje pare.

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

 

- To je to, bankrotiraću. Majko mila... Dođeš mi sve ove pare, pošto je moje samo labelo. Verice, mrtva si – poručila je Marija mami Verici Šerifović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike