"Pametna sam i luda": Marija Šerifović se oglasila dan pred seriju koncerata, progovorila i o iznenađenju koje sprema (FOTO)

22.03.2022

20:07

0

Pevačica će održati čak četiri koncerta u Beogradu

"Pametna sam i luda": Marija Šerifović se oglasila dan pred seriju koncerata, progovorila i o iznenađenju koje sprema (FOTO)
Promo / Miomir Milić

Po uzoru na stihove pesme kojom gotovo uvek otvara svoje koncerte, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović poslala je jasnu poruku mnogobrojnoj publici sa kojom će se družiti narednih dana u Beogradu. 

Da uzbuđenje raste kod publike to je jasno samo kada se uzme u obzir da je Marija Šerifović rekordno rasprodala već tri termina planirana za 23,24, i 28. mart, dok se čeka inforamcija da je rasprodat i koncert za 29. mart. Svi se pitaju kako će koncert u novom prostoru izgledati, šta se to danima unazad u strogoj tajnosti čuva, kao i šta Marija Šerifović poručuje. 

Promo / Miomir Milić
 

- Znam samo da sam pametna i luda. Pametna da osetim tu količinu dobre energije, a luda, jer znam da će od te dobre energije doslovno sve eksplodirati. Jako sam zagrejana da pevam u Beogradu i beskrajno sam srećna što ćemo se družiti nekoliko dana – poručila je muzička zvezda. 

Kako saznajemo, sve je spremno u „Belekspo“ centru ali javnost i dalje zanima kako će sve vizuelno izgledati s obzirom na to da se radi o do sada novom koncertnom prostoru bar kada govorimo o kapacitetu.

Promo / Miomir Milić
 

- Ne želim ništa da vam otkrivam… Tačno je da smo vodili računa o svemu tome. Mora da postoji i poseban produkcioni efekat koji prati kompletnu priču, ali ljudi generalno kod mene dolaze da pevamo i dobro sviramo. Kada je reč o prostoru, po probama rekla bih da će biti još bolje za razmenu energije – dodaje Marija.

Mediji su na Marijinom Instagram nalogu pogledali video sa proba gde je pevačica pitala pratioce da li znaju ko je u pozadini i ko to peva, što je odmah dalo znak da će ove godine „Druga strana ploče“ imati nove goste iznenađenja.

Promo / Miomir Milić
 

- Neka sve ostane iznenađenje, za sve… Lepše je tako. (smeh) -zaključila je regionalna muzička zvezda. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti