Ceca ljubomorna što je Popović poljubio Mariju Šerifović: „Snežana mi je rekla sve, moram to da shvatim i prihvatim!"

19.03.2022

21:40

1

Početak petog kruga, osim velike borbe trenutnih i starih takmičara „Zvezda Granda", svakako je obeležio i Sašin potez kom se malo ko nadao

Ceca ljubomorna što je Popović poljubio Mariju Šerifović: „Snežana mi je rekla sve, moram to da shvatim i prihvatim!"
zvezde_granda_09032022_0017 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Kostova iz tima Marije Šerifović i Novica Bulatović kome je Viki Miljković mentorka dobili su tu čast da „otvore" peti krug u „Zvezudama Granda", gde će se takmičari iz tekuće sezone suočiti sa starim. Kostova je za ovu priliku odabrala pop numere „Melanholija" i „Zbunjena", dok je publika uz Bulatovića uživala u narodnim pesmama „Pivljanka" i „Ne verujem lepim ženama".

Oboje su se dobro pokazali pa zatim i bili nagrađeni s maksimalnim brojem glasova, ali kada je nastupilo preglasavanje - predost je dobio Novica. To ga je i plasiralo u naredni krug.

- Novice, to što si ti izveo je tačno, apsolutno bez greške otpevano. Garderoba apsolutno kako treba, kao povratnička ekipa koja treba da donese taj duh prošle sezone. Dragana, u drugoj pesmi si pokazala da si neko ko je neverovatno kreativan. Za to ti skidam kapu - prokomentarisao je Đorđe David.

- Vidi, non-stop ti i Marija nešto šu-šu, zaboravio si da vodiš emisiju, a kada mi tako, ti nas grdiš - požalila se zatim Ceca Saši Popoviću, da bi se Snežana nadovezala rečima kako mora da shvati da je on zaljubljen u Mariju.

Na ovo peckanje  - Saša poljubio Mariju i to „na blic", pa čitav studio podigao na noge.

Marija Šerifović i Saša Popović Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Sada mi je rekla Snežana da moram da shvatim i zauvek prihvatim da je ta ljubav od rođenja i nema tu konkurencije - rekla je zatim Svetlana.

- Saša me je jako povredio, ljubomorna sam i sada žurim - dodala je zatim ona.

Ceca Ražnatović Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike