Zorica Marković izašla iz bolnice: Posle intervencije, pevačica otkrila kako se oseća

04.03.2022

15:51

0

Ona kaže da je poslednjih godinu dana nadimao želudac, zbog čega je imala smetnje na srcu

Zorica Marković izašla iz bolnice: Posle intervencije,  pevačica otkrila kako se oseća
prava_prica_22072021_0011 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zorica Marković imala je srčane smetnje, zbog kojih je nedavno imala intervenciju. Posle operacije, ona je izašla iz bolnice, te se kući oporavlja, a prema njenim rečima, lekari su joj preporučili da redovno kontroliše zdravlje. 

Markovićeva kaže da se posle operacije dobro oseća, i da prima potrebnu terapiju.

- Dobro sam. Jedina je istina da idem dva puta godišnje na sve kontrole. Sve je bilo pod kontrolom, međutim mene je u poslednjih godinu dana nadimao želudac, koji je pritiskao dijafragmu, pa je to počelo vremenom da mi smeta i otkucajima srca. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, dobila sam terapiju i sad sam okej. Želela bih da se zahvalim profesoru Bojiću i profesoru Jeftiću, stvarno su stručnjaci. Srećna sam što je sve dobro prošlo i što je sve sad okej - rekla je Zorica za Pink.rs.

ATAImages/ A.A.
Zorica Marković

Inače, Zorica je iz bolničke postelje uznemirenim fanovima poslala poruku kako bi ih umirila. 

- Doktori Kojić i Tomović su me danas spustili u salu i odradili koronarografiju. Izašla sam pre sat vremena bukvalno iz sale. Morali su da provere u kakvom je stanju moje srce posle 15 godina od operacije. Oni su meni sve odradili svetski i detaljno - kazala je ona i dodala da je sa njenim srcem sada sve u redu. 

 

 

 - Hvala Bogu, nemam ništa, nema nikakvih promena, posle 15 godina srce se nije uopšte promenilo od operacije, sve je zdravo. Taj jedan stent se malo suzio, to su malo produvali, isto kao kad popraviš neki mali karijes. Posle 15 godina od operacije ja sam u savršenom stanju. Aritmije koje sam imala sumnjamo da si izazvane helikobakterijom ili nekim virusom. Ta helikobakterija daje takve simptome. Vrlo neugodne i neprijatne - rekla je Zorica između ostalog ranije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike