Zorica Marković o Lukasu, Konstrakti i aferi Đorđa Davida: Pa šta ako je slao slike, i ja sam njemu svoje

21.03.2022

11:08

1

Pevačicin favorit na „Pesmi za Evroviziju“ je bio Lukas, ali ne krije da je Konstrakta odlično obavila svoj posao

Zorica Marković o Lukasu, Konstrakti i aferi Đorđa Davida: Pa šta ako je slao slike, i ja sam njemu svoje
Zorica Marković ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Zorica Marković nema dlake na jeziku, a to je još jednom i pokazala svojim otvorenim komentarima o učesnicima „Pesme za Evroviziju“ Aci Lukasu, Konstrakti, a osvrnula se i na aferu u kojoj se našao roker Đorđe David. 

Pomenuti festival je izazvao veliku pažnju javnosti, a Zorica je otkrila ko su bili njeni favoriti. 

- Prvi put sam za razliku od prethodnih godina ispratila sve tri takmičarske večeri Pesme za Evroviziju. Vidim da ima pomaka i vizualno i u svakom smislu. Moj favorit je bio Aca Lukas, pa onda Zorja i Sofronijević. Ja sam slušala, ja nisam gledala jer mene scena uopšte ne zanima. Kada je Konstrakta na kraju zakucala, ja sam rekla gotovo. Ja joj čestitam, ona je za mene nešto potpuno novo i do sada neviđeno - rekla je Zorica, pa se osvrnula na nastup naše predstavnice na Evrosongu.

Antonio Ahel/ATAImages
Zorica Marković

 

- I tekst i pranje ruku, u kompletu mi je bio šok. Kao celina ima smisla, sa hladnim pogledom i tom scenografijom. To je neviđeno još. Ne mogu da kažem ni da je pesma loša jer ima odličnu poruku pa ko razume razume.

Markovićeva kaže da joj se izbor žirija na „Pesmi za Evroviziju“ nije dopao, i da bi ona na drugačiji način podelila poene.

- Što se žirija tiče, mogu samo da kažem zlo i naopako. Ja ne znam ni ko ih je zvao. Mi smo uvek nerealni kada su bitne stvari u pitanju. Ali tu ima sujete i ljubomore. Ljudi iz muzičkog sveta su nerealni, pljuju i komentarišu ženu koja nikome nije konkurencija. Da sam ja bila na Nedinom mestu, ja bih Lukasu dala najviše poena, a Konstrakti 10. Jasno mi je da posle Marijine „Molitve“ više niko ne sluša pevanje. Podeljena su mišljenja kao i za sve.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas, Konstrakta

 

Mišljenje Đorđa Davida je da Lukasu nije bilo mesto na ovom festivalu. Međutim, Zorica nije saglasna sa tim.

- Jeste, kakve ima veze što je narodnjak. Ja bih volela da se tu takmičimo i ja, Bekuta, Đurišićka, Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik, pa da razvalimo kada pustimo glaščine. Da im popucaju zvučnici i u Sanremu, i u Torinu i svuda. 

Danima unazad se priča o navodnoj aferi čiji je glavni akter Đorđe David, kog je izvesna optužila da ju je navodno uznemiravao i slao neprimerene fotografije. Iako je ova priča šokantna za čitav auditorijum, Zorica u tome ipak ne vidi ništa strašno. 

Antonio Ahel/ATAImages
Đorđe David

 

– Ma neka je slao, pa šta. Pa on kada je bio u grupi „Generacija 5“ onda sam ja njemu slala svoje slike i zbog toga me svi zezaju. Ja njega mnogo volim, on je čovek pevačina i životinja. Obeležio je jedan period i što se mene tiče može da radi šta hoće. Mislim da nije poludeo zbog „Zvezda Granda“, već se zaj*bava jer ga baš boli za sve.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike