Bio je dobro dete, ovo je velika tuga: Zorica Marković zanemela zbog smrti voditelja Marjana Kamenovića

13.03.2022

19:28

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica i novinar bili su prijatelji, komšije, a zajedno su snimili i pesmu

Bio je dobro dete, ovo je velika tuga: Zorica Marković zanemela zbog smrti voditelja Marjana Kamenovića
Copyright Zorica Marković Printscreen ,,Glamur”

Danas je javnost zatekla vest o smrti novinara i voditelja Marjana Kamenovića.

Pevačica Zorica Marković koja je sa Kamenovićem bila u dobrim odnosima, pa čak svojevremeno i snimila duet, kaže da je šokirana ovom tužnom vešću, te da se sa novinarom poslednji put videla prošlog leta.

Printscreen Youtube/ ksenijapajcin
Marjan Kamenović

- Malopre sam saznala da nas je Marjan napustio, u stanju sam šoka, verujte mi. Upoznala sam mu roditelje, upoznala sam mu sestru, oni su jedna divna porodica, stvarno ne znam šta da kažem... Zanemela sam... Marjana sam poslednji put videla letos, desetak dana posle otvaranja kafane koju sam ja kasnije zbog pandemije zatvorila, on je bio u provodu sa društvom tamo. Mislim da je bio jun ili jul mesec. Izgledao je normalno, igrao je, veselio se, kao i uvek... Jedno vreme smo bili i komšije, pili smo kafu skoro svaki dan, bio je dobro dete. Velika tuga i veliki šok - rekla je Zorica za Pink.rs.

Podsećanja radi, Marjan je dugo godina radio kao novinar "Scandala". U javnosti će ostati poznat po brojnim intervjuima i pričama koje je napravio sa poznatim ličnostima, ali i duetima koje ima sa pevačicom Indi, Zoricom Marković, ali i starletom Stanijom Dobrojević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike