Poznata glumica je bila velika ljubav Zdravka Čolića: Otkrila koju pesmu joj je posvetio!

16.03.2022

05:55

0

Malo je ljudi koji znaju detalje njihove ljubavne priče

Poznata glumica je bila velika ljubav Zdravka Čolića: Otkrila koju pesmu joj je posvetio!
Copyright Zdravko Čolić/ATAImages/ Antonio Ahel

Zdravko Čolić već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom je dobio dve ćerke. No, on je oduvek važio za velikog šarmera, pa nije čudno da su mnoge dame želele da se nađu u njegovom naručju. A u mladosti, Čola je bio zaljubljen u jednu glumicu.

ATAImages/ A.A.
 

U pitanju je Jasna Orneli Beri, za koju se tvrdi da je bila pevačeva prva ljubav. O tome je pričala čak i ona, ali prvi put je rešila da progovori o njihovoj vezi tek nakon što je prošlo 47 godina.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – istakla je glumica za jedan bosanski medij.

Jasna je tada istakla da su se prvi put nakon raskida sreli u Beogradu posle rata:

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači – rekla je tada Jasna i nastavila:

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ – zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike