Sve pršti od luksuza! Zdravko Čolić pazario nekretninu na Zlatiboru, kad vidite šta poseduje, zavrteće vam se u glavi!

19.01.2022

22:28

2

Pevač nije žalio novac za ovaj objekat, koji je trenutno u izgradnji

Sve pršti od luksuza! Zdravko Čolić pazario nekretninu na Zlatiboru, kad vidite šta poseduje, zavrteće vam se u glavi!
Foto: RTS Promo

Jedna od najvećih balkanskih zvezda, čuveni Zdravko Čolić, odlučio je nedavno da sebe počasti nekretninom na Zlatiboru. I to ne bilo kakvom! Pevač je shvatio da je najbolje da svoj novac investira u luksuzni apartman u objektu koji se još uvek nalazi u izgradnji.

Kako se navodi, u pitanju je veliki, vrhunsko opremljeni penthouse apartman sa pogledom na ceo Zlatibor, koji se gradi nadomak Kraljevih Konaka, pored samog studentskog odmarališta.

Zdravko Čolić, 24sedam/N.V.
 

Po rečima zaposlenih na izgradnji, ovaj kompleks u kom se nalazi Čolin apartman će biti najmoderniji i najbogatiji objekat ne samo na Zlatiboru, već u ovom delu Srbije. Biće to prvi kompleks sa 4 nivoa podzemnih garaža, posedovaće veliki restoran, hotelski menadžment i recepciju na ulazu u kompleks, ali i helidrom na krovu, dečiju igraonicu i druge sadržaje.

Još jedna od stvari u kojoj će Zdravko Čolić, ali i svi drugi vlasnici ovih luksuznih apartmana za Zlatiboru moći da uživaju, jesu blagodeti čak dva SPA centra, ali i stakleni bazen.

Zdravko Čolić, 24sedam/N.V.
 

Još uvek nije poznato da li će Čola imati poznate komšije u ovom kompleksu, ali nema sumnje da će mnogi želeti da sebi priušte ovakav luksuz.

Bonus video:

instagram

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti