Javnost je baš prodrmala u „Igri sudbine", a nekada je Čoli pevala prateće vokale! Sve što niste znali o Kristini Savić

30.01.2022

12:45

1

Inače, bračni par Ožegović sa malih ekrana i privatno je u braku

Javnost je baš prodrmala u „Igri sudbine", a nekada je Čoli pevala prateće vokale! Sve što niste znali o Kristini Savić
Kristina Savić - Copyright Youtube screenshot TVDR, „Gastro maestro"

Od samog početka „Igre sudbine" dosta se govorilo o Olgi Ožegović, a mislilo se da je mrtva. Ova uloga, inače, pripala je Kristini Savić, koja je tako i „prodrmala" mnoge. Inače, ona je i privatno u braku s Vladanom Savićem, koji je oživeo Ivana Ožegovića u okviru ovog poznatog projekta. 

Detalji

Kristina nije samo glumica - završila je nižu i srednju muzičku školu, a 1995. primljena je na klavirski odsek Akademije u Novom Sadu. Pet godina kasnije je diplomirala na ovom odseku kao jedan od najboljih studenata generacije, piše „Blic". Tokom muzičkog školovanja bavila se i pevanjem, radila je sa mnogim sastavima, da bi 1998. postala i stalni član pratećeg benda Zdravka Čolića, u svojstvu pratećeg vokala.

 

 

Počela je zatim da radi i u Pozorištu na Terazijama, kao solista hora, gde je i danas stalno zaposlena. Trenutno, pozorištu je i te kako okrenuta, a u periodu od 2009. do 2012. nastupala je i sa Ivanom Bosiljčićem na njegovim muzičko-poetskim večerima, više od 100 puta u zemlji i inostranstvu.

Vladan je ovako „Novostima" jednom govorio o njihovom braku:

- Izgubile su se mnoge vrednosti i sve je teže izjednačiti ta dva pojma. Nekada se to podrazumevalo. U ovim vremenima, kada se veliki broj brakova olako raspada, naš kabare daje podršku toj instituciji. Hoćemo da ukažemo koliko je važno i lepo sačuvati bračnu zajednicu.

Inače, malo je onih koji znaju da je Savić napisao „Opa, opa" za pokojnog Ljubišu Stojanovića Luisa. 

 

 

– Najviše volim da vozim motocikl. To me opušta i daje osećaj slobode. Kad je loše vreme, najčešće gledam sport i filmove i čitam knjige – počeo je bio on za „Blic ženu” svojevremeno, pa dodao:

- Bio sam i sportski pilot, a i nagrađivan sam tekstopisac mnogih pesama, za koje mnogi ne znaju da sam ih ja napisao. Uglavnom su to rok i pop pesme, ali ima i narodnjaka, recimo „Opa, opa“, legendarnog Luisa – ispričao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike