Ben Aflek posle 20 godina ponovo zablistao u spotu Dženifer Lopez (FOTO/VIDEO)

13.03.2022

07:00

0

Pevačica je jednu od uloga ustupila i svom emotivnom partneru

Ben Aflek posle 20 godina ponovo zablistao u spotu Dženifer Lopez (FOTO/VIDEO)
Dženifer Lopez, Ben Aflek - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i kolumbijski pevač Maluma snimili su duet pod nazivom „Marry me“ koji se na Jutjub platformama pojavio na Dan zaljubljenih, 14. februara. Ova numera je sa oduševljenjem prihvaćen kod publike, a ono što je njene obožavatelje još više zadivilo, jeste što je ova američka lepotica ulogu u spotu dala svom dečku Benu Afleku.

U svom najnovijem spotu za pesmu  „Marry me“ pokazala je delić svog svakodnevnog života. Od proba i priprema za nastupe, do nežnih trenutaka s partnerom, a u jednom kadru se sasvim neprimetno pojavljuje Ben. 

Printscreen Youtube/Jennifer Lopez
Ben Aflek

Aflek se sasvim suptilno pojavljuje u jednom trenutku dok Džej Lo prolazi pored njega i to je jedini kadar gde se može videti njegov lik. Postoje i situacije kada se Dženifer sa partnerom mazi u krevetu, drže se za ruke, ali kamera tada nije snimila lik.

Kako je svojevremeno ispričala da joj je baš Ben vratio osmeh na lice, ovi romantični kadrovi govore da je baš sa njim i delila trenutke u krevetu.

Profimedia
Dženifer Lopez

Inače, ovo nije prvi put da se Aflek pojavljuje u njenom spotu. Pre tačno 20 godina pojavio se u spotu za hit „Jenny From the Block“ u kojem Lopez pokazuje situacije iz svog svakodnevnog života. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike