Prvi muž Džej Lo sprema pevačici osvetu: Hoće da otkrije sve pikanterije iz njihovog braka

29.12.2021

17:16

0

Ođani Noa je već u nekoliko navrata pokušao da iznese u javnost sve detalje iz njihovog bračnog života, ali mi to do sada nije polazilo za rukom

Prvi muž Džej Lo sprema pevačici osvetu: Hoće da otkrije sve pikanterije iz njihovog braka
profimedia-0647648169 (1) - Copyright Profimedia

Nije nepoznanica da američka zvezda Dženifer Lopez imala i te kako buran emotivni život. Udavala se tri puta, a prvi put je sudbonosno da izgovorila u februaru 1997. godine konobaru Ođani Noi. 

Njih dvoje upoznali su se u jednom restoranu, a brak je trajao svega 11 meseci, a nakon razvoda nisu ostali u idiličnim odnosima, iako je on vodio njen restoran „Madres”, a sada joj sprema osvetu želeći da otkrije sve detalje iz jedanaestomesečnog braka sa poznatom pevačicom. 

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia
 

Naime, ranije je Noa planirao da objavi knjigu o bračnom životu sa Dženifer, ali ga je latino diva preduhitrila i tužila, te je uspela da saseče njegov plan. Zapravo, svaki njegov korak pevačica je pomno pratila i do sada joj je polazilo za rukom da ugasi nekoliko njegovih pokušaja da progovori o onome što su prošli zajedno. 

 

 

Prema pisanjima stranih medija, on navodno u svom posedu ima eksplicitne snimke pevačice koje je u više navrata pokušavao da plasira u medije, ali za sada, neuspešno. Srećom, pa pevačica iza sebe ima jak tim, a izvori bliski njenom bivšem suprugu tvrde da on od toga nikad nije odustao, kao i da će naći način da ceo svet vidi Džej Lo u tom izdanju.

Ranije se pisalo da Noa poseduje čak 11 sati video-materijala na kom se navodno vidi Dženifer u krevetu, u kupatilu, neodevena, a tu su snimci njenih svađa s majkom.

 

 

Njih dvoje su se čak i sudili, a Džej Lo ga je dobila nakon šest godina borbe. Ono što dalje izvori navode, jeste da postoje rupe u zakonu, kao i da su mu planovi da i knjigu i snimke izbaci na drugom tržištu, a da li će uspeti, ostaje da vidimo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike