Sada ima milione, a nekad je čistila salone za 10 dolara! Šok ispovest Džej Lo o siromaštvu i putu ka slavi

09.02.2022

13:04

0

Najslavnija žena iz sveta šoubiznisa nekada je teško živela - jela je na ulici, a otkrila kako je uspela

Sada ima milione, a nekad je čistila salone za 10 dolara! Šok ispovest Džej Lo o siromaštvu i putu ka slavi
profimedia-0660780110 - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez jedna je od najslavnijih pevačica i glumica u svetu, lepa je i zgodna, ima šta god poželi i u materijalnom smislu.

Međutim, njen današnji uspeh i popularnost nastali su nakon teškog i siromašnog života o kome je sada govorila u ispovesti za novi broj časopisa "Rolling Stone".

Između ostalog, Džej Lo je ispričala i kako je tekao njen put ka tome da postane najmoćnija žena u svetu šoubiznisa, te se prisetila kakve je životne probleme imala pre nego što je postala bogata i slavna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

- Htela sam da ostvarim neke stvari i uvek sam imala taj takmičarski duh da to i uradim. Moji roditelji nisu bili bogati i živeli su u siromašnoj četvrti u kojoj svaki dinar puno znači.

Moj prvi posao bio je u salonu lepote, gde sam čistila. Tamo su mi plaćali 10 dolara za dobro obavljen posao - šokirala je Lopezova svojom iskrenošću.

S obzirom na to da je veoma želela da se izvuče iz siromaštva, donela je odluku da napusti taj posao i ode u Los Anđeles.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

- Živela sam od malih svirki, gde sam plesala, a plaćali su me 25 dolara. Jela sam nudle u čaši i uličnu picu - prisetila se Dženifer teških trenutaka, dok danas ima milione na bankovnom računu i brojnu imovinu.

Ona je dodala da je zahvaljujući snimanju videa za Dženet Džekson i američku grupu New Kids On The Block krenula na put do uspeha.

Ona se za naslovnicu časopisa "Rolling Stone" fotografisala u sakou ispod koga nije imala ništa, sa drugačijom frizurom i visokim potpeticama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike