Sami smo puštali muziku: Tonči Huljić otkrio detalje svadbenog veselja ćerke Hane i Petra Graša

09.03.2022

19:59

1

Autor: Marija Mitić

Još jedno veliko veselje porodice Huljić i Grašo su zakazali za ranu jesen

Sami smo puštali muziku: Tonči Huljić otkrio detalje svadbenog veselja ćerke Hane i Petra Graša
tonci_huljic_12102017_0017 - Copyright ATAImages/ A.A.

Venčanje i svadbeno veselje ćerke Tončija Huljića Hane i pevača Petra Graša , iako se desilo pre skoro mesec dana, još uvek intrigira javnost. Tonči je sada otkrio više detalja o samoj ceremoniji, a priznao je i da na svadbenom veselju mladenci nisu angažovali muzičare, iako je to uobičajeno.

- Nije bilo muzike koja smeta, svi smo bili DJ- evi, puštali smo muziku koja se nama sviđa. Bio je to najuži krug prijatelja i porodice - ispričao je Tonči za RTL.hr i otkrio kako porodica Huljić planira još jedno slavlje, odnosno, pravu i veliku svadbu, posle leta.

ATAImages/ A.A.
Tonči Huljić i Petar Grašo

- Veliko slavlje sprema se iza leta. Planiramo, ali čovek planira, a Bog se smeje. Pogledajte čime smo okruženi. Svet više neće biti isti ni život kakav poznajemo više nije isti, što zbog pandemije, što zbog ratova - dodao je muzičar.

ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list
Petar Grašo, Hana Huljić

Podsećanja radi, pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić, izgovorili su sudbonosno da u crkvi Svetog Dominika u Splitu, 19. feburara, uz prisustvo kumova, najbližih članova porodica i prijatelja. Novopečena gospođa Grašo je u blagoslovenom stanju, a termin za porođaj joj je tokom leta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike