Burme Petra Graša i Hane Huljić iste kao nakit koji nosi Anđelina Džoli: Otkriveno po čemu su posebne

01.03.2022

10:21

0

Mlada je imala posebne zahteve za njihovo prstenje

Burme Petra Graša i Hane Huljić iste kao nakit koji nosi Anđelina Džoli: Otkriveno po čemu su posebne
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list

Petar Grašo i Hana Huljić nedavno su izgovorili sudbonosno "da", a o njihovom venčanju ne prestaje da se piše. Sada je otkriveno i kakva je posebna priča vezana za njihove burme.

Kako se navodi, burme je napravila poznata zlatara u Hrvatskoj, a mlada je imala posebne želje. Takođe, one su bile poklon od njihovog kuma, kuvara Tomaža Kavčiča.

Printscreen/YouTube/HanaWho
 

- Burme su izrađene od 14-karatnog zlata, roze boje. Prstenje je spolja matirano, a iznutra sjajno. Nekoliko dana nam je trebalo da se izradi prstenje jer smo u ovim burmama spojili Hanine i Petrove želje, pa su razgovori i konsultacije rezultirale ovim decentnim i elegantnim komadima - kažu iz zlatare za 24sata.hr i dodaju:

- Hanin prsten krasi jedan dijamant, a intimna poruka zapisana sa unutrašnje strane oba prstena ostaje tajna koju samo Petar i Hana mogu podeliti s javnošću.

Njihov nakit je tracidionalan, uobličen u moderan dizajn, a čak je neke komade nosila i holivudska glumica Anđelina Džoli. 

Profimedia
 

Naime, kada je bila u Sarajevu na premijeri svog filma 2012. godine sa tadašnjim mužem Bredom Pitom, ona je nosila nakit iz pomenute zlatare.

Podsetimo, kako se navodilo, pevač je otkrio na njihovom venčanju da će kroz nekoliko meseci njegova supruga i on postati roditelji devojčice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike