I šta ćemo sad?

07.03.2022

08:15

0

Estrada je i ove nedelje bila pod lupom 24sedam

I šta ćemo sad?
pregled nedelje Stars - Copyright Instagram/marina.radosavljevic.maky ATAImages/A.A. Profimedia

Prethodnih sedam dana bilo je burno na našoj estradnoj sceni, a sve što se dešavalo je portal 24sedam pratio iz sata u sat. 

Nedelju za nama svakako je posebno obeležio festival na kom se birao predstavnik Srbije za ovogodišnji „Evrosong". Za vikend, u finalnoj večeri šoua „Pesma za Evroviziju", posle duge borbe, Konstrakta je proglašena pobednicom, koja će se sredinom maja takmičiti za čuveni trofej ove prestižne muzičke manifestacije. 

Ali i pored toga - svakako je bilo burno. Dani su bili puni iznenađenja, kako lepih, tako i onih ružnih i od od samog početka, o čemu vas je 24sedam svakako blagovremeno obaveštavao. 

Najveća drama se, tako, odvila prošlog ponedeljka, kada se pročulo da je u Vrnjačkoj Banji pretučena pevačica Marina Radosavljević. Sa druge strane, Jeleni Kostov i Mariji Mikić ipak je vreme prošlo u porodičnim radostima. Javnost je bila u prilici i da vidi prve snimke Elene Kitić u društvu dečka Frana Pujasa, dok Luna Đogani čeka pravi trenutak da „prošeta novi nos". 

Varalici s Tindera" je, na radost mnogih, stigla jedna ozbiljna tužba - od bogate porodice iz koje se predstavljao da je, a slavni „pirat" Džoni Dep, po svemu sudeći, rešio je da jednu nektretninu „zakuca" i u našim krajevima, što je napravilo pravu buru među njegovim (a našim) fanovima. 

Na samom kraju, u nedelju, Aca Lukas je oženio starijeg sina Lazara, a tim povodom napravio je glamurozno slavlje u jednom restoranu. No, on nije mogao da ne prokomentariše i svoje učešće na "Pesmi za Evroviziju '22", te je istakao da mu se pobednička pesma uopšte ne dopada.

I sada se, sasvim opravdano, postavlja pitanje - I šta ćemo sad? Šta nas to još čeka? Da li će od danas krenuti novi skandali, nove objave trudnoća, svadbe, prozivke? Sasvim sigurno.

Evo šta je sve obeležilo prethodnih sedam dana.

Printscreen/RTS
Konstrakta prima nagradu

Pretučena Marina Radosavljević Maky

Pevačica se najpre oglasila na društvenim mrežama, pa uz fotografije povreda istakla kako su je dvojica nepoznatih muškaraca, za koje je bila mislila da su samo obični prolaznici, napali u večernjim satima, bacili suzavac na nju, a zatim počeli i mučki da je tuku pendrekom kod jednog lokala u Vrnjačkoj Banji. 

- Preplašena sam, plašim se za svoju bezbednost. Nikad nisam imala bilo kakav sukob sa nekim, a kamoli ove vrste... Oni su bacili suzavac na mene u kraju gde nema nikoga u to vreme... Plašim se da neko stoji iza njih, da su imali nalogodavca.. Imam frakturu ruke. Svuda, i po licu. Nisu odustali kada je neko naišao, već kada su odlučili da prestanu - ispričala je za 24sedam, između ostalog, Marina, kojoj su podršku posle prebijanja pružile brojne kolege sa estrade. 

- Onda su otišli preko korita reke, u nepoznatom pravcu, a ja sam ostala bespomoćno da ležim, nisam mogla da se pomerim, samo sam zapomagala i plakala. Na kraju, pošto me niko nije čuo, skupila sam snage da odem do lokala i lupala im u staklo, i onda su oni iizašli i pomogli mi - dodala je, a čitavu njenu ispovest možete pročitati OVDE

Luna „sredila" nos!

Đoganijeva je dugo želela da „ode pod nož" i, pošto je to konačno učinila - u potpunosti se primirila, dok se ne oporavi, pisao je „Telegraf". Prema daljim napisima, istakla je kako svakako nije promenila lični opis kao i da je u pitanju samo mala intervencija, nakon čega je na njenom Instagramu osvanuo i snimak koji je to, uprkos filteru, potvrdio. 

Luna Đogani Instagram printscreen/luna_djogani
 

„Pesma za Evroviziju" - šou kako god okreneš!

U četvrtak, petak i subotu Srbija je birala svog predstavnika za Evroviziju, koja će se održati ovog maja u Torinu. Nakon dve polufinalne večeri, finala, drame i skandala, odlukom publike i stručnog žirija, pobedu je odnela Konstrakta, sa pesmom "In corpore sano". 

Ona je, na iznenađenje mnogih, postala favorit posle prve polufinalne večeri, a njen nastup bio je prvi na trendingu na socijalnoj platformi Jutjub. Prvu izjavu posle pobede pogledajte u nastavku.

.

Udala se Dejana Živković 

Manekenka je izabraniku Filipu Simoviću izgovorila „da" u belom odelu, što je mnogima bilo „zapalo za oko". Par je inače želeo da im svadba „prođe" tajno, međutim, to im nije pošlo za rukom. 

Trudna mlada, inače, nosi dečaka kom zajedno sa suprugom planira da da ime Lav. 

Elena Kitić i Fran Pujas uživaju zajedno! 

Elena Kitić i Fran Pujas Printscreen Youtube/Paparazzo lov
 

Ekipa „Paparaco lova" je „upecala" pevačicu s dečkom - kog inače krije gotovo kao zmija noge. On jeste nedavno potvrdio njihovu vezu, međutim mnogo je veću pažnju privukao snimak poljupca, a onda i zagrljaja. 

Elena Kitić i Fran Pujas Printscreen Youtube/Paparazzo lov
 

Novi eksplicitni snimak Šaka Polumente?

Pevač se protekle sedmice našao u centru skandala pošto se majka nepoznate maloletnice požalila kako je njenoj ćerki slao neprimerene snimke, pozivajući je na odnose, pisao je „Kurir". Snimak je, kao i printskrinovi iz istog, brzo počeo da kruži druđtvenim mrežama, da bi se pevač na kraju za iste medije oglasio i rekao da ovakav tretman javnosti nije zaslužio, te da je u pitanju stari snimak. 

- To neka budala šalje. Ta priča je ispričana više. Ne razumem zašto dajete tim osobama na važnosti, ja to nisam zaslužio. Toliko lepih stvari sam učinio, a vi hoćete da pustite stare snimke - rekao je on. 

„Amadeus" je tu već 25 godina!

Bend je krajem prošle nedelje predstavio javnosti pesmu „Beograd", kao i spot za istu koja im je, inače, posebno draga. U pitanju je numera koju je poslednju odsvirao sa njima pokojni bubnjar Bojan Zlatanović Tokan

Ujedno, ovime su obeležili i 25 godina postojanja. Plačući za Tokanom, sa dobrim prijateljima, ali i predstavnicima medija među kojima je bila i ekipa 24sedam, okupili su se bili u jednom poznatom prestoničkom retoranu. 

„Amadeus bend" ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kao neki omaž smo napravili, njemu u čast, spomenućemo ga, biće tu i malo suza, emocija - objasnio je frotmen Džaja, a više možete pogledati u snimku koji sledi.  

Vreme je za bebe!

Pevačica Marija Mikić je na sceni „Pesme za Evroviziju“ jednim gestom otkrila - da je u drugom stanju. Po objavi da je prošla u finale ovog festivala, ona je na poklon od voditelja dobila i odelce za bebu, na kojem piše „Beboviziija“. 

- Pozadina priče je da nisam znala da sam trudna kada smo se prijavili na festival. Bila sam samo devojčica željna ispunjenja svog sna. Imala sam vetar u leđa za to. I onda, šok! Pozitivan test i najlepše vesti na svetu! Postaću mama - poručila je bila ona, između ostalog, na Instagramu, istoj društvenoj mreži putem koje je nešto kasnije u nedelji njena takođe trudna koleginica Jelena Kostov otkrila da čeka devojčicu. 

Aca Lukas oženio sina

Aca Lukas, popularni folker, odlučio je da stavi festival "Pesma za Evroviziju '22" iza sebe i da poslednji dan u nedelji provede kao najsrećniji čovek na svetu. On je, naime, oženio sina Lazara, koji je rekao sudbonosno "da" svojoj izabranici Ani Stajić. 

Venčanje je održano u crkvi, a potom su se mladenci i svatovi uputili u restoran gde su slavili do duboko u noć. Kako je Aca istakao, on je pozvao mali broj kolega i prijatelja, a bračne savete sinu nije udeljivao.

Tužba za „Varalicu s Tindera" i to kakva!

Bogdata porodica Levijev, iz koje se „Varalica" predstavljao da je, rešila je da tuži Šimona Hajuta za povredu časti, krađu identiteta... Ne bi li mu „neko konačno stao na put, posebno zato što je kao navodni član LLD Diamonds korporacije ojadio onoliki narod", pišu strani mediji.

Sajmon Levijev / Šimon Hajut, Profimedia
 

Više o tužbi možete pročitati na OVOM linku. 

Džoni Dep kupuje kuću u Srbiji?

Poznati glumac je prilikom svoje poslednje posete Beogradu (na Sretenje ove godine, kada je odlikovan  Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice) posetio i Kosmaj. 

Tada je s prijateljima boravio na nekoliko lokacija na ovoj srpskoj planini kako bi, navodi se, pogledao kuće i placeve na kojima bi sagradio nekretninu, jer želi da je ima baš u našoj zemlji, za koju je izuzetno vezan.

Džoni Dep Milos Tesic/ATAImages
 

Ukoliko sebi i ostvari ovu želju, među prvim komšijama bi mu bio naš čuveni teniser Novak Đoković, ističe izvor „Kurira". Saradnicima je, navodi se dalje, rekao da se pozabave time dok on opet ne dođe u naš glavni grad. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike