„Varalica s Tindera" konačno „popio" tužbu: Porodica za koju je pričao da iz nje potiče traži pravdu!

02.03.2022

07:00

0

Sajmon se na popularnoj mreži za upoznavanje predstavljao kao sin tajkuna, ne bi li delovao atraktivnije...

„Varalica s Tindera" konačno „popio" tužbu: Porodica za koju je pričao da iz nje potiče traži pravdu!
profimedia-0664733862 - Copyright Profimedia

Bogata porodica Leva Levijeva, sada već izuzetno popularnog magnata za dijamante zbog dokumentarca koji je nedavno pušten na „Netfliksu", tužila je „varalicu s Tindera" jer se na toj mreži za upoznavanje predstavljao kao njihov član. „E!News" bio je u prilici da vidi i dokaze 28. februara - kako je Čagit Levijev, naslednica bogataša iz Izraela, uperila prstom u Sajmona (odnosno Šimona Hajuta), s namerom da „konačno istera nekakvu pravdu kada je taj čovek u pitanju".

- On je prevarant koji je ukrao identitet naše porodice. Eksploatisao je naš ugled ne bi li prevario svoje žrtve i uzeo milione. Nema on nikakve veze sa nama, niti s kompanijom „LLD Diamonds" - istakla je ona u saopštenju izdatom krajem februara.

Sajmon Levijev Profimedia
 

- Drago mi je što su njegov pravi identitet i sve što je učinio izašli na videlo. Nadam se da će ga to zaustaviti - dodala je on.

Tužbu su, inače, podigli zvanično njeni rođaci Zvelunu Levijev, Ajelet Levijev Džejkobson, Ruti Levijev Jelizerov i Hagit Sofijev Levijev, zajedno s kompanijom za koju su vezani, prenose strani mediji.

U njoj piše kako se Sajmon lažno predstavljao kao sin Leva Levijeva zarad ličnog benefita. Osim što je lagao, uspeo je i da prevari i obmane narod, da falisifikuje dokumenta i povredi brojne žene i muškarce, kao i da ugrozi poslove širom sveta „glumeći da je član ove porodice".

Takođe, on je od njoh bez dozvole uzeo jednu fotografiju i sebe dodao uz pomoć Fotošopa na nju, uz Leva, „ne bi li imao dokaz da je njihov".

Sajmon levijev Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike