Lukas ponovo o okršaju sa RTS-om: Ne mogu da nas pobede, imali smo pakao

05.03.2022

10:12

0

Danima unazad traje drama čiji su glavni akteri Aca i Olivera Kovačević, a sada se pevač obratio fanovima pred finale „Pesme za Evroviziju"

Lukas ponovo o okršaju sa RTS-om: Ne mogu da nas pobede, imali smo pakao
oskar - Copyright Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"

Aca Lukas, jedan je od učesnika koji će se večeras boriti u finalnoj večeri festivala „Pesma za Evroviziju". 

Danima unazad se piše o nesuglasicama koje pevač ima sa uredništvom RTS-a, a povodom svog nastupa, održao je i konferenciju za medije, prilikom koje je rekao kako Javni servis sabotira njegov nastup.

Nekoliko sati pred finalno, odlučujuće veče, on se obratio vernoj publici i izneo svoju stranu priče.  Instagram printscreen/aleksandar_vuksanovic_official

Aca Lukas

- Posle svih neprijatnosti, šikaniranja, miniranja, maltretiranja mog pratećeg benda koji čine devojke koje su došle iz Torina u Italiji. Nakon odbijanja rukovodstva RTS da shvati da ne može da pobedi Srbiju, da ne mogu da pobede sve nas zbog koristi pojedinaca iz uredništva i nekih privatnih firmi koje se bave navodnom kreativnom produkcijom, isključivo gledajući svoje sitne interese, a ne nacionalni interes šta može naš budući predstavnik da uradi na samoj Evroviziji. Imali smo pakao u RTS-u od strane pojedinaca koji su nam novac tražili da bi nam omogućili normalne uslove - napisao je on i pozvao publiku da glasa za njega: 

24sedam
Aca Lukas


-  Mili dragi moji građani Srbije večeras mogu da rade šta hoće, ali ja ću pevati za vas i sve one koji vole ovu zemlju. Pevaću za našu decu, i molim vas da se svi ujedinimo i pokažemo svima da smo jedinstveni i da zajedmo možemo sve. Voli vas vaš Lukas. Glasa se tako što posle najave voditelja pošaljete broje 9 na 5556 - napisao je Lukas fanovima u obraćanju na Instagramu. 

Podsetimo, urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević poručila je pevaču Aci Lukasu da će „zbog optužbi završiti na sudu". 

24sedam/D.B.
Olivera Kovačević

Drami, tako, koja već izvesno vreme traje - i ne vidi se kraj, kako Olivera poručuje da je to što pevač radi i priča da svetlo na sceni nije bilo dobro, te da je miniran, ravno „sindromu kiselog grožđa". 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike