Prvi snimci Elene Kitić i Frana Pujasa: Uslikani zagrljeni u centru Beograda (FOTO)

02.03.2022

22:59

0

Pevačica je došla po svog dečka autom, a onda su se zajedno prošetali ulicama srpske prestonice

Prvi snimci Elene Kitić i Frana Pujasa: Uslikani zagrljeni u centru Beograda (FOTO)
elena kitic Fran Pujas1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić već nekoliko meseci se zabavlja sa Franom Pujasom. Ovaj mladić je pre nekoliko dana gostovao u emisiji „Magazin In“ kod Sanje Marinković kada je i javno potvrdio svoju ljubav sa pevačicom.

ATAImages/ A.A.
Mile Kitić i Marta Savić

- Svi epiteti je krase. Uspešna je, pametna je, lepa je... -  kazao je on tada. 

Nakon gostovanja, Frana je pratila ekipa „Paparaco lova“. On je proveo noć u stanu na Novom Beograd, a sutradan ujutru, po njega je ispred zgrade stigla Elena. 

Kako ne žele da ostanu primetni u javnosti, Fran je bez poljupca ušao u Elenina kola, pa su se malo vozili po gradu, a onda su se u jednom trenutku dok su stajali na semaforu poljubili i nastavili dalje.

 

Kada su izašli iz automobila, najpre su se samo kretali jedno pored drugog, a posle nekog vremena oni su se i zagrlili i tako nastavili dalje šetnju.

Podsetimo, Mile Kitić je pre nekoliko meseci govorio o ljubavnom životu njegove ćerke, te priznao da nije upućen u vezu Elene i Frana, što će reći da mu je naslednica prećutala pojedine detalje emotivnog života.  

ATAImages/ A.A.
Mile Kitić

 

- Fran nije meni zet. Ako bude i ako je to njen izbor, nikakav problem. Nismo se upoznali, video sam ga samo na televiziji. Njegov izgled je njegov izraz, nemam ja pravo da govorim ni dobro ni loše. Šta ja tu mogu?! Možda se moja žena nekome nije sviđala... Bitno mi je samo da ne bude neki problematičan tip, da je ne maltretira - izjavio je Kitić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike