Fran se gotovo uselio u stan Elene Kitić: Komšije kažu da se ne razdvajaju

21.02.2022

19:19

0

Prema rečima suseda ovaj par se trudi što više vremena da provodi zajedno, a fotografije na Instagramu to i potvrđuju

Fran se gotovo uselio u stan Elene Kitić: Komšije kažu da se ne razdvajaju
elena kitic Fran Pujas1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ćerka pevača Mileta Kitića, Elena već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj romansi sa Franom Pujasom. Iako su svoju vezu čuvali u tajnosti, Fran nije želeo da skriva njihvou ljubav, te je nedavno usledilo javno priznanje da su zajedno, a prema rečima komšija, samo što se nije uselio da živi kod pevačice.

- Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu - rekao nam je tada kroz smeh, a po svemu sudeći, njih dvoje otpočeli su zajednički život u srpskoj prestonici.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Fran Pujas, Elena Kitić

 

Naime, Fran je objavio nekoliko selfija na Instagramu, koji ga je zapravo i odao da neprestano provodi vreme u Eleninom stanu. Sve je postalo znatno jasnije kada je Elena objavila selfi sa istog mesta, i to u majici koju je Fran posebno istakao iznad kreveta dok je boravio u rijalitiju. 

Instagram printscreen/elenaxfran.story
Elena Kitić i Fran Pujas žive u njenom stanu

 

Da se ne razdvajaju, te da gotovo žive zajedno, rekao je jedan Elenin komšija.

- Ne znam da li se baš zvanično uselio, ali tu je mali Fran, viđam ga non-stop, i njega i nju. Slatki su, šta znam... Ona ovde nije ranije dovodila momke, a on, eto, tu je, koliko vidim. Dolazi im društvo, naručuju klopu, druže se... Vidim i njega, baca đubre, fin je mali, javi se. Nek uživaju, mladi su - rekao je Elenin komšija za Pink.rs, koji je želeo da ostane anoniman.

ATAImages/Antonio Ahel
Elena Kitić

 

Njegovu priču potvrila i bliska prijateljica, koja iz razumljivih razloga nije želela da otkrivamo njen identitet.

- Mislila sam da će Elenu možda to sve i proći, ali ne. Pratila je sve non-stop, i dodatna motivacija joj je bila to što je on stvarno bio korektan maksimalno. Sad su non stop zajedno, on je bio kratko do Zagreba, pa se vratio kod nje. Uživaju, skitaju, druže se... Bukvalno se ne odvajaju - kaže pomenuti medij prijateljica mlade pevačice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike