Javno priznanje! Elena Kitić u vezi sa Franom Pujasom: On otkrio sve o njihovoj ljubavi

19.02.2022

22:05

0

Mile Kitić je ranije ispričao kako mu ovaj mladić nije zet, što će reći da ga ćerka nije baš uputila u svoj emotivni život

Javno priznanje! Elena Kitić u vezi sa Franom Pujasom: On otkrio sve o njihovoj ljubavi
elena kitic Fran Pujas1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Naslednica estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić oduvek je intrigirala javnost, a naročito pošto je uplovila u muzičke vode.

Ona je odabrala drugačiji muzički stil od svojih roditelja i njena publika je zapravo mlađa populacija. Pevačica je i te kako uspešna na poslovnom planu, a nije u zaostatku ni što se tiče emotivnog života. 

Naime, njeno srce je osvojio mladić Fran Pujas, koji se postao poznat kao učesnik rijalitija.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Fran Pujas, Elena Kitić

 

On je najpre želeo sa Elenom da snimi pesmu, a potom su se pojavile varnice. Otišli su na zajedničko putovanje, koje je ukazivalo da su već otpočeli romansu.

- Kako zračiš, tako i privlačiš... Hteo sam da snimim duet sa Elenom, a dobio sam više od toga. Trenutno sam u najboljem društvu na Krfu, ne bih ništa da kvarim. Elena je za sada moj prijatelj - izjavio je pre nekoliko meseci Fran, baš u trenucima kada se nalazio na odmoru sa Elenom.

ATAImages/Antonio Ahel
Fran Pujas

 

Kako u javnosti nisu želeli da obelodane vezu, već su se vešto skrivali, Pujas je rešio da prekine tišinu i otvoreno progovori o odnosu sa Kitićevom ćerkom. 

- Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu - rekao je kroz osmeh Fran za Pink.rs. 

Podstimo, Mile Kitić je pre nekoliko meseci govorio o ljubavnom životu njegove ćerke, te priznao da nije upućen u vezu Elene i Frana, što će reći da mu je naslednica prećutala pojedine detalje emotivnog života.  

ATAImages/ A.A.
Mile Kitić

- Fran nije meni zet. Ako bude i ako je to njen izbor, nikakav problem. Nismo se upoznali, video sam ga samo na televiziji. Njegov izgled je njegov izraz, nemam ja pravo da govorim ni dobro ni loše. Šta ja tu mogu?! Možda se moja žena nekome nije sviđala... Bitno mi je samo da ne bude neki problematičan tip, da je ne maltretira - izjavio je Kitić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike