Lukas oči u oči sa Sarom Jo, posle prozivki na njen račun: Objasnio sve, a ona mu odgovorila u dve reči (FOTO)

01.03.2022

21:50

0

Oko pevača se svakako podigla ogromna prašina, kako su oboje favoriti za predstavnika Srbije na ovogodišnjoj „Evroviziji"...

Lukas oči u oči sa Sarom Jo, posle prozivki na njen račun: Objasnio sve, a ona mu odgovorila u dve reči (FOTO)
Aca Lukasa - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Aca Lukas i Sara Jovanović našli su se oči u oči kao gosti jedne emisije, posle izvesnih prozivki pevača na račun mlađe koleginice, odnosno komentara pevača „da ne zna ni ko je ona". Objasnivši šta je u stvari bilo po sredi, dotakao se i njene pesme oa je pohvalio, na čemu mu se ona s osmehom brzo zahvalila.

Moram da kažem kako je bilo!

- Na početku, moram da odagnam neke loše stvari kada je Sara u pitanju. Devojku znam, znam kakva je pevačica. Moram da kažem kako je bilo. Zvao me je novinar jedno jutro, spavao sam, onako budim se, pitao me šta mislim o Sari Jo, a ja u šali rekao: „Kakav jo-jo?" - počeo je Aca.

Printscreen „Amidži šou"
 

- Znao sam da me pita za tebe, ali sam se našalio s njim, pa sam mu posle rekao da spavam i prekinuo mu vezu. Ispalo je da ne znam ko je Sara Jo, kako ne bih znao, kad je devojka pevala ispred Skupštine - dodao je u „Amidžiju" on.

- Slušao sam je kako peva, peva sjajno, naravno da sam slušao i njenu pesmu s kojom ide na takmičenje i stvarno mi se dopada, interesantna je - ispričao je.

- Hvala puno - rekla je kratko Sara na silne pohvale.

Sara Jovanović Printscreen „Amidži šou"
 

Mislim da ću ja da pobedim!

- Svako od nas će se truditi da pobediti, naravno. Da se razumemo, bilo bi glupo da učestvuješ, a da ne želiš da pobediš. U ovakvom takmičenju nije bolje učestvovati, važno je i pobediti. Ko će da ode, ne znam, publika je različita, ali ja mislim da imam najveće šanse za pobedu na „Evroviziju" - iskren je bio Lukas.

- Najpopoularniji sam, mislim da bih najviše poena dobio od dijaspore i tako dalje, to se gleda. Mogu da pevam i neku lošiju pesmu, to nije bitno, ali pričamo o stanju kakvo jeste. Ko će pobediti ne znam, ali ko god da pobedi, biće realno - zaključio je on u pomenutom šouu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike