Za Zlatu se lepe evri: Pevačici puna nedra novčanica od 200 evra (FOTO)

28.02.2022

19:50

1

Kad se Petrovićeva lati mikrofona, bakšiš od po nekoliko hiljada evra je neminovan

Za Zlatu se lepe evri: Pevačici puna nedra novčanica od 200 evra (FOTO)
amig_14122021_0067 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zlata Petrović dugi niz godina se nalazi na samom vrhu estrade, a jedna je od onih koja je najangažovanija na romskim slavljima, a nije nepoznanica i dobija veliki bakišiš. Zbog njenih pesama fanovi su spremni da daju poslednji dinar iz džepa, pa čak i da bankrotiraju.

Društvene mreže su prava riznica fotografija i uspomena koje otkrivaju kakva atmosfera vlada kada Zlata peva, a fotografija koja je nedavno isplivala na društvenim mrežama pokazuje da kada se Petrovićeva lati mikrofona evri se lepe za nju.

 

 

I dok neki padaju u trans kada Zlata pusti glas, drugima se zavrti u glavi kada vide novčanice od 100 i 200 evra koje su završile u njenim nedrima, a ukoliko je verovati fotografiji, bakšiša je bilo u iznosu od oko 1.000 evra. 

Ljudi traže jednu zelenu, a ja samo crnkuZlato, za tebe se pare lepe kao da si se namazala medomTako je kraljice - bili su samo neki od komentara pevačicinih fanova. 

Podsetimo, da je Zlata samo jedan od primera, da se naši estradnjaci plivaju u parama, govore i nedavne fotografije i snimci na socijalnim platformama.

Antonio Ahel/ATAImages
Zlata Petrović

 

Gocu Božinovsku su kitili novčanicama, najpre su joj hiljadarke stavljali u nedra, a potom joj novcem zakitili i nakit, a na kraju i sandale. Tijani Milentijević su lepili novčanice od 500 evra, Tanju Savić su fanovi obasipali dolarima, a ona ih gazila, Đaniju poklanjali zlatne lance, a za koju hiljadarku više, on je pio iz cipele. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike