Velika ispovest Zlate Petrović: I dan-danas ne znam da li je on stvarno moj otac!

12.02.2022

08:50

0

Pevačica je ponovila koliko je i danas boli što su je roditelji bili udali na silu, ali bez obzira na sve - svoje detinjstvo bi mnogima poželela...

Velika ispovest Zlate Petrović: I dan-danas ne znam da li je on stvarno moj otac!
Zlata Petrović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Zlata Petrović se, kao gošća jedne emisije, osvrnula na svoju prošlost pa progovorila o ocu kog je upoznala tek s 20 godina, a zatim i majci, inače, koja često nije bila kod kuće zbog posla. I dan-danas nije sigurna da je taj čovek i stvarno njen tata, jer je i onda tek poverovala majci na reč.

- Upoznala sam svog oca u 20. godini. Nikada, do današnjeg dana, da li je to stvarno moj biološki otac... Ja to nisam proverila. Međutim, kako mi je majka rekla, to je on. Nisam imala pravo da se mešam u njihov život i njihovu sudbinu - ispričala je u emisiji „Nedeljno popodne sa Leom Kiš", a zatim nastavila o svom ljubavnom životu.

Kao što je i poznato, iza sebe ima tri braka.

Na pitanje voditeljke da li je oprostila roditeljima što su je udali na silu, Zlata je dala potvrdan odgovor i nije krila da joj je to bolna tema.

- Pa, svi su bili tog trenutka... Samo što su ostale dve moje velike ljubavi, Hasan i Peja, jer sam sa njima želela zajednicu, želela decu, hvala Bogu da mi se sve to ostvarilo, ja to gledam kao opis ljubavi. Ali sa kime god sam bila išla sam srcem.

- Ne znam da obrazložim šta znači ljubav, možda nikada nisam ušla u taj stadijum, jer moje veze i brakovi su trajali, limit im je bio pet, šest godina i onda ja nisam adekvatna da kažem šta je ljubav, možda je to bila neka zaljubljenost, nešto drugo. A ta ljubav će možda nekad doći, a možda neće nikada - rekla je ona.

Zlata Petrović Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsećanja radi, Petrovićeva je u „Premijeri" protekle godine otvorila dušu o svom detinjstvu:

- Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Takav kod je imala... Ona je bila sve! I domaćica i majka, sve, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku.

Izgubila je sebe, izgubila je život

- Sada su ti poroci u neku ruku i moderni, ali tada to nikako nije bilo primer. Izgubila je sebe, izgubila je život, ali kada vratim film, tako je moralo da se desi. Nedostajala mi je majka, nije bila kući, pevala je, bila je odsutna... Falilo je te neke čudne ljubavi. Naravno da su nas roditelji grlili i ljubili, ali sve te stvari koje je morala majka da radi u kući, radila sam ja. Mesila hleb, hranila stoku... Ipak, nisam njenom željom krenula da pevam, niti svojom, već Božijom.

U ovoj ispovesti, prenosili su domaći mediji, priznala je i da je abortirala kada se prvi put udala po nalogu porodice.

- To je moj greh, da sam bila u drugim godinama, možda bih rodila, ali to je bilo presudno za dalji moj život - otkrila je bila tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike