Rajović je na jednog kolegu posebno slab! Dao mu najveći bakšiš: Kad samo stane pored mene, izvuče mi sve iz džepa!

05.02.2022

18:50

0

Boban ističe da uvek daje od srca, iako druga strana uvek želi „gospodski da mu vrati, jer ipak rade zajedno"

Rajović je na jednog kolegu posebno slab! Dao mu najveći bakšiš: Kad samo stane pored mene, izvuče mi sve iz džepa!
Boban Rajović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Boban Rajović je s pojedinim kolegama sa scene i privatno u veoma dobrim odnosima. Ipak, kada je reč o bakšišu, na jednoj je pevača posebno slab. U pitanju je Radiša Trajković Đani, kog i on sam „na tom polju" naziva kraljem, a koji ga „omađija" uglavnom pesmama Šabana Šaulića.

- Najveći baksiš sam dao kralju bakšiša, Đaniju. On kad kod stane pored mene izvuče mi sve iz džepa, da ne pominjem sad sume - počeo je Rajović.

„Njemu tako ode pola gaže!"

- On, naravno, to gospodski krene da mi vrati, jer smo kolege, ali ja to dajem od srca. U momentu me uhvati neka pesma. To se njaviše dešava kada nastupamo zajedno na afterpartiju. On stane pored mene i krene neku pesmu od Šabana i tako me pogodi i pola gaže ode Đaniju - objasnio je pevač, piše „Grand onlajn".

Radiša Trajković Đani ATAImages/Antonio Ahel
 

Bakšiš, inače, svakako nekad „poleti" i i unjegovom pravcu - nešto ranije, dok je govorio o prijateljstvu s Milanom Vasićem, glumac se nadovezao na priču pa otkrio šta se desilo kad je on zapevao na proslavi 18. rođendana Bobanovog sina.

„Sve je otišlo muzičarima!"

– Mislim da sam za tri pesme dobio preko 1.500 evra, ja mislim, zato što sam ja sve pare ostavio klavijaturisti, nisam izneo dinar od toga. Nikad ne uzimam pare, mislim i da je ružno da neko ko dođe kao gost i otpeva pesmu uzme novac muzičarima koji celo veče sviraju. Mislim da je bilo 1.500, 2.000 evra i ja sam to odmah dao klavijaturisti. Mogao je bar 50 evra da mi da, ali nema veze – našalio se u „Šok toku".

Milan Vasić ATAImages/Antonio Ahel
 

– Imali smo mi i žurke sa Bobanom kad je doveo ceo svoj bend, veliki bend, tamo gde smo izlazili i napravimo žurku. Peva on, pevam ja, dođu neke njegove kolege i to stvarno bude kvalitetno veče - dodao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike