Posle razvoda Goga prodala i stan: Pevačica otplatila kredit i sada živi kao podstanar

22.02.2022

15:24

0

Sekulićeva će sada sa sinom živeti u većem stanu na Vračaru

Posle razvoda Goga prodala i stan: Pevačica otplatila kredit i sada živi kao podstanar
dara_bubamara_21042018_00039 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goga Sekulić rešila je da promeni život iz korena, od razvoda do prodaje stana.

Naime, posle šest godina ljubavi, Goga i njen suprug Uroš Domanović rešili su da se sporazumno razvedu, jer im daljina predstavlja veliki problem, a sada je, kako se navodi rešila da proda stan na Zvezdari gde je živela sa sinom Vasilij Andrejom, pa otišla u podstanare.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goga Sekulić

 

Ovaj potez je povukla, jer nekretnina u kojoj je živela ne zadovoljava njene životne potrebe. Naime, kada ga je kupila, živela je sama, a sada kako ima sina, potrebno im je više prostora, te u skladu sa tim traži i veći stan.

Goga je odmah pronašla stan za iznajmljivanje na Vraćaru, gde će živeti dok se ne završi renoviranje još većeg životnog prostora koji će takođe iznajmiti, a koji ona želi da otkupi od vlasnika kada sve bude gotovo, šuška se u krugovima poznatih.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goga Sekulić

 

Inače, Goga je još 2007. godine podigla kredit  u „švajcarcima“ i kupila stan od 50 kvadratnih metara u Ulici Dimitrija Tucovića za 52.000 evra. Nedugo nakon što je postala vlasnica nekretnine krenule su muke jer joj je mesečna rata za kredit porasla za 450 evra. Ona je u početku odbijala da plaća razliku od dogovorene sume, da bi kasnije tužila banku i dobila sudski spor.

U međuvremenu, Goga je uspela da se izbori sa kreditom i otplati dug od 120.000 evra. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goga Sekulić

 

Podsetimo, Goga je otkrila da je razlog njenog i Uroševog razvoda udaljenost. Domanović je ostao da živi u Švajcarskoj, jer je tamo vezan za posao, a Sekulićeva je sa sinom život nastavila u Beogradu. 

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i odnos, koji će takav i ostati - rekla je Goga za 24sedam. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike