Vedrani Rudan zbog korone drastično oslabio vid

24.02.2022

14:24

1

Spisateljica se požalila da zbog kovida-19 ne vidi na blizinu, te da ne može da čita, piše i gleda televiziju

Vedrani Rudan zbog korone drastično oslabio vid
Copyright Vedrana Rudan, Foto: ATA images/Antonio Ahel

Hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan je na svom blogu otkrila sa kakvim posledicama se suočava posle preležanog koronavirusa.

- Mene je korona tresnula u oči. Bila sam dva puta u bolnici, odlični lekari „ništa ne vide”, ne vidim ni ja. U daljini mi je sve jasno. I brda i doline. Ali…Imam problem sa gledanjem u mobilni, TV ekran, kompjuter, knjigu. Ne mogu da čitam, gledam Netflix, surfujem… Ja sam jedina osoba u Hrvatskoj koja pojma nema kako izgleda Hanina venčanica, uhapšeni ministar i šta pada i da li nešto uopše pada na Ukrajinu - napisala je ona na svom blogu.

Tanjug/Jadranka Ilić
Vedrana Rudan

Vedrana je otkrila i da joj je zbog zdravstvenih problema propala promocija knjige „Doživotna robija“ na Sajmu knjiga u Novom Sadu, kao i svi dogovoreni nastupi.

Tanjug/Jadranka Ilić
Vedrana Rudan

 

- Čudno je kako se čovek na sve privikne. Preporučeno mi je da čim više šetam i gledam u daljinu, što se tako bitno tamo događa niko mi ne govori. Na jednom od mojih slepačkih izleta upoznala sam psa Ora. Uživala sam u njegovom društvu i sve mi je „jasnije”, iako kroz dim, maglu i plutajuće oblake koji nikako da stanu - dodala je spisateljica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike