Egipćanin tvrdi da je finansirao Šekarićke: Ispunjavao sam sve prohteve, vodio ih u restorane, šoping

24.02.2022

13:41

1

Sajed ističe da je supruzi i tašti plaćao sve što su želele, pa čak i karte za Srbiju

Egipćanin tvrdi da je finansirao Šekarićke: Ispunjavao sam sve prohteve, vodio ih u restorane, šoping
jasna lea sekaric mado - Copyright Printscreen/Instagram/jasna sekaric/mado king

Zet Jasne Šekarić, Egipćanin Sajed Abubakr, optužio je supugu Leu Šekarić da je protivzakonito ostala u Srbiji s njihovom ćerkom, a kako on smatra, u tome joj je pomogla majka. 

Iako Lea tvrdi da je Sajed od nje tražio 75.000 evra kako bi se odrekao njihovog deteta, kao i da je njena porodica finansirala život u Egiptu, Abubakr ipak to oštro demantuje, objašnjavajući da je taj novac tražio samo zato što je tu sumu on potrošio na nju. 

Instagram printscreen/jasna.sekaric
Lea i Jasna Šekarić

- Poslali su mi pre neki dan vesti iz srpskih medija da je Lea izjavila da sam tražio 75.000 evra da se odreknem svih zakonom zagarantovanih prava kada je dete u pitanju. To što ona radi je strašno, to je sve velika laž. Ja tako nešto nikad nisam rekao. Rekao sam joj da mi pošalje tih 75.000 evra jer sam za godinu i po dana potrošio taj novac na nju - kazao je Abubakr i dodao da je zbog Šekarićke izgubio sve što je imao: 

Printscreen/Instagram/ mado king
Sajed Abubakr

 

- Zbog nje sam izgubio svoju kompaniju za animaciju i zabavu i sav moj novac. Sve sam uradio zbog nje, potrošio sam sav novac iz banke na nju i ostao u minusu. Tražio sam joj da mi vrati novac, a ako neće da mi vrati te pare, ja ću doći u Srbiju da vidim moju ćerku. To je sve. Neka me blokira, nek radi šta hoće, ali ja želim svoj novac nazad. Nek ostanu gde hoće, ali neka mi vrate moj novac kako bih mogao da dolazim da viđam moju ćerku. Imam dokaze za sve što pričam - započeo je svoju priču Egipćanin za Kurir.

Sajed kaže da su majka i ćerka imale ogromne prohteve i da ih je svaki dan vodio u šoping i u restorane.

- Taj novac sam potrošio, jer kad je Lea ostala trudna, ja sam prestao da radim. Imao sam ušteđen novac za budućnost, tako da sam taj novac trošio na njih. Iznajmljivao sam stan, svakog dana sam ih vodio u restorane, u šoping. Godinu i po dana je bilo tako, svaki dan. Sve što je želela je kupovala - kaže on i ističe da je i taštu sve vreme finansirao:

Jasna Šekarić, ATA Images/Stefan Tomašević
Jasna Šekarić

 

- Kad je Jasna došla u Egipat, i na nju sam trošio mesec dana svaki dan, sve sam joj hirove ispunjavao. U redu je što sam davao svojoj ženi, ali zašto bih plaćao bilo šta mojoj tašti? Rekao sam joj da je trudna i da ostane kod kuće, da to nije njen problem i da ću se ja pobrinuti o svemu. I tako sam potrošio svu moju ušteđevinu. Ja sam im kupio i karte za Srbiju - otkrio je Sajed.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike