Preminuo slavni jujtuber u 31. godini

21.02.2022

17:43

0

Tužne vesti je objavila njegova majka Brenda

Preminuo slavni jujtuber u 31. godini
profimedia-0414936737 - Copyright Profimedia

Preduzetnik i slavni jutjuber Džamal Edvards preminuo je u u nedelju, 20. februara u 31. godini, usled iznenadne bolesti. Ovo je težak udarac za njegovu porodicu, ali i bliske prijatelje i saradnike.

Tužne vesti za medije saopštila je njegova majka Brenda, koja se ne miri sa sinovljevom smrću. 

- Sa najdubljom tugom u srcu potvrđujem da je moj prelepi sin Džamal preminuo juče ujutru nakon iznenadne bolesti. Ja, njegova sestra, ostatak porodice i njegovi prijatelji smo potpuno uništeni. On je bio centar našeg sveta - napisala je Brenda u saopštenju i zahvalila se svima na porukama podrške:

Printsccreen Youtube/Jamal Edwards
Džamal Edvards

 

- Dok se ne pomirimo sa ovim gubitkom, tražimo privatnost kako bismo mogli na miru da tugujemo zbog ovog nezamislivog udarca. Želela bih da se zahvalim svima na porukama ljubavi i podrške. Džamal je bio inspiracija meni i mnogima. Naša ljubav za njega živi, njegovo nasleđe živi. 

Inače, Edvards je osnovao SBTV, online urbanu muzičku platformu koja je pomogla u pokretanju karijera umetnika poput Davea, Eda Širana i Skepte.

Kako se saznalo da je jutjuber preminuo, putem društvenih mreža su se oglasili svi oni koji su ga poznavali i odali mu počast.

Aj Trejsi bio je jedan od prvih koji je odao počast putem Tvitera, a za njim i Dua Lipa

- RIP Jamal Edwards, legendo zapadnog Londona - napisao je Trejsi.

- Srce mi se slomilo kad sam čula ove tužne vesti. RIP Jamal. Moje misli su s njegovim prijateljima, porodici i ljudima čije živote je obeležio i spojio. Otišao je prerano - napisala je Dua Lipa.

Podsetimo, ovaj pionir britanske rep i grime muzike postao je i veleposlanik Prince's Trusta, humanitarne organizacije za mlade koju vodi princ od Velsa i koja pomaže mladima da osnuju vlastite firme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike