Niko normalan se ne ponaša kao Baka Prase, to su sociopatski nagoni: Jutjuber opleo po kontroverznom kolegi

10.01.2022

21:42

1

Autor: Marija Mitić

Mnogi se pitaju zbog čega je influenser u samo nekoliko dana više puta promenio mišljenje o vraćanju, odnosno odlasku sa javne scene

Niko normalan se ne ponaša kao Baka Prase, to su sociopatski nagoni: Jutjuber opleo po kontroverznom kolegi
baka - Copyright ATAImages/ A.A.

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, alijas Baka Prase ponovo intrigira javnost otkako je objavio da se povlači iz javnog života.

Nakon priznanja da više neće snimati za Jutjub, te da se preselio u Amsterdam gde je kupio stan i gde će se baviti posve drugim poslom, samo dan kasnije promenio je iskaz pa objavio da će ipak snimati, nakon čega je još jednom promenio mišljenje. Sve ovo njegov "kolega", takođe jutjuber Muđa procenjuje kao sociopatsko ponašanje.

Printscreen Youtube/ Mudja
Jutjuber Muđa

- Niko normalan ne može da se ponaša kako se ponaša Baka Prase. Da ti pričaš "prodao sam auto, kupio sam stan, tu sam sa porodicom, živim kod roditelja, moram da radim normalan posao, nema više Jutjuba, nemam više želju da snimam, svi hoće da me biju, da me ubiju" i sledeći video bude u fazonu "reši, idemo nazad za Srbiju braćo". To su sociopatski nagoni, to nije normalno - rekao je Muđa u svom obraćanju pratiocima.

Podsetimo, nakon smrti Jutjuberke i gejmerke Kristine Kike Đukić, mnogi odgovornim za njeno navodno samoubistvo smatraju upravo Bogdana koji je 1. januara potvrdio da je upravo zbog tog pritiska pobegao iz Srbije. Kako je naveo, preselio se u Amsterdam gde je kupio stan, a dodao je i da su sponzori sa njim završili saradnju zbog čega definitivno prestaje sa javnim životom i snimanjem za Jutjub.

- Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovde sređuje živim kod mame i tate - rekao je Baka i dodao:

Instagram printscreen/bakaprase
 

- Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto - rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

Ipak, nešto kasnije, tačnije samo nakon osam dana, Baka je na svom Instagram nalogu objavio da se vraća na scenu i najavio je nove klipove na pomenutoj platformi.

- Primetio sam da je nekim mojim kolegama vrlo krivo što nisam propao posle cele situacije koja se dogodila prošlog meseca, i sad jer misle da sam dole, hoće da me šutiraju da ne mogu da ustanem. Jeste, pao sam u glavi, razmisljao sam dal da odustanem, ali posle svih vaših poruka podrške, odlučio sam da se vratim, i to sa dva klipa od po milion pregleda. Tim kolegama to bode oči jer su mislili da je meni došao kraj. Nemate, bre, pojma o životu, koliko je teško izdržati sve što se meni servira, al i dalje upirete prstom jer vas sujeta razvaljuje, a ne znate kad ste se rodili - napisao je Baka, pa dodao:

Instagram printscreen/bakaprase
 

- Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže... Objaviću sutra zašto da vas ne crnim previše sad... - završio je on tog dana, a danas se ponovo obratio pratiocima.

Pored noviteta o raskidu sa devojkom Anjom Blagojević, Baka je ponovo promenio ploču i opet rekao da će se povući sa mreža.

Instagram printscreen/bakaprase
 

- Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam i da, „dominiram”, kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo zajedno više skroz jasna, iskreno, nemam snage... Nadam se da ćete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim - završio je on obraćanje uz emotikon srca.

Instagram printscreen/bakaprase
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike