Kikina majka održala potresan govor posle koga su svi jedva zaustavili suze (FOTO/VIDEO)

14.12.2021

13:52

0

Kristina Đukić sahranjena je uz pesmu "Divljeg kestena"

Kikina majka održala potresan govor posle koga su svi jedva zaustavili suze (FOTO/VIDEO)
kika đukić goran sivački (5) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Kristia Kika Đukić sahranjena je danas na groblju Lešće uz pesmu "Kristina" grupe "Divlji kesten". 

Njena majka Nataša prethodno je uputila pokojnoj ćerki na grobu oproštajne emotivne reči, koje su rasplakale sve prisutne koji su došli da joj upute poslednji pozdrav.

-  Bebo, otišla si i nikada niko neće moći da zauzme tvoje mesto. Ti si bila dokaz da anđeli hodaju zemljom. Drago mi je jedino što si otišla na bolje mesto gde nema mržnje i pakosti - rekla je Kikina majka grcajući.

Nakon što je održala govor, Nataša je u raku ubacila tekst pesme "Kristina gde si sad kad kiše padaju", nakon čega je zaplakala na sav glas.

Kika je sahranjena u belom kovčegu, po pravoslavnim običajima. Na sahrani se nije pojavio Baka Prase., ali su prisustvovali brojni jutjuberi, influenseri i prijatelji, pa i Kikini fanovi.

Podsetimo, Kika je iznenada umrla u 22. godini 8. decembra, a njeni prijatelji su tada otkrili da je dugo trpela internet nasilje. Tada se pokrenula priča da je mlada influenserka izvršila samoubistvo, te je to otvorilo priču o torturi Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, koju je pravio nad Kikom kada su ušli pre dve godine u žestoki sukob. Jutjuber ju je tada nemilosrdno prozivao, čak je snimio i uvredljivu pesmu o njoj, koju je po saznanju da je preminula obrisao sa svog kanala. Baka Prase saslušan je zatim u prostirajama Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP, zbog davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić. Ispitivan je u svojstvu građanina, a ne osumnjičenog, a istraga će tek pokazati da li on ima veze sa smrću mlade influenserke. On je rekao u svom videu da su se nakog medijskog rata pomirili, ali da to javnost ne zna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike