Poznati jutjuber izgubio život u avionskoj nesreći: Imao je samo 22 godine

09.02.2022

14:58

0

Njuman je krenuo u nove pustolovine, a na Islandu je razgledao znamenitosti i snimao reklamu

Poznati jutjuber izgubio život u avionskoj nesreći: Imao je samo 22 godine
Screenshot_1 - Copyright Instagram printscreen/joshneuman

Američki jutjuber i skejtborder Džoš Njuman izgubio je život u avionskoj nesreći na Islandu. Naime, osim njega, poginule su još tri osobe, a njihova tela pronađena su u jezeru „Thingvallavatn“, u blizini glavnog grada Rejkjavika.

 - Ostaci četiri osobe u jezeru pronađeni su i locirani na dubini od 37 metara ili manje - stoji u saopštenju islandske policije.

Njuman je krenuo u nove pustolovine, a na Islandu je razgledao znamenitosti i snimao reklamu sa belgijskim modnim brendom „Suspicious Antwerpen“. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

Džoš je bio momak od akcije, pravio je razne video-zapise na kojima se videlo kako skače s padobranom iz aviona i trke niz planine na longbordu. Klip na kojem vozi skejt u velikim krivinama, iz 2020. godine privukao je više od 106 miliona pregleda na Jutjubu.

 

- Džoš predstavlja stranu čovečanstva koju svi nastojimo postići. Način na koji nije samo dotaknuo, već je uticao na živote bio je nemerljiv - piše u porodičnoj izjavi objavljenoj na Njumanovoj Instagram stranici.

- U svojoj potrazi za avanturom, žeđi za kreativnošću i strašću za osobnim razmišljanjem, istinski je uticao na sve one koje je dotakao. Dok svet plače, trebali bismo znati da je otišao radeći ono što je voleo, jer je upravo video polarno svetlo na Islandu prvi put komentarišući: „Ovo je najsrećniji dan u mom životu“ - pisalo je u objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

 

Modna agencija „Suspicious Antwerpen“ sa kojim je Džoš sarađivao pri poslednjem susretu, na službenoj veb stranici su izrazili ogromnu žal zbog ove tragedije. 

- S ogromnom tugom izveštavamo da su putnici bili zaposleni kod „Suspicious Antwerpena“, dva kreatora sadržaja i islandski pilot. Izuzetno smo uznemireni vestima i naše misli i molitve su s porodicama i prijateljima. U bliskom smo kontaktu s njima, kao i s vlastima, i činimo sve što možemo da im pomognemo u ovim teškim vremenima - napisali su oni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike