Detalji porodične drame Jasne Šekarić! Ćerka joj s detetom došla u Srbiju, a muž je iz Egipta preklinje da mu se vrati?

19.02.2022

08:50

2

Sajed Abubakr, tamo poznatiji kao di-džej Mado King, tvrdi da naslednicu nije video od januara, a da izabranica i ne planira da ponovo budu na okupu...

Detalji porodične drame Jasne Šekarić! Ćerka joj s detetom došla u Srbiju, a muž je iz Egipta preklinje da mu se vrati?
Jasna Šekarić - Copyright ATAImages/Ivica Veselinov

Ćerka naše čuvene olimpijke Jasne Šekarić, Lea, porodila se krajem novembra, a srećne vesti na društvenim mrežama podelili su njena mama, baka i, naravno, ponosni otac, Sajed Abubakr, koji u Egiptu radi kao di-džej. Međutim, izgleda da je njihova ljubav bila kratkog veka, pošto se Šekarićeva ubrzo vratila u Srbiju s bebom i, prema pisanju „Blica" nema nameru da se vraća kod izabranika. Tamo poznat kao Mado King, inače, na sve ovo još i tvrdi da ga je Lea ostavila bez prebijene pare.

Angažovao je advokata i preti da će pokrenuti pravni postupak ne bi li vratio ćerku kući. Ističe i da ga „Jasna od samog početka nije volela", ali da je Lea ipak želela da bude sa njim.

Pokušao sam, ali...

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno.

 

 

- Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na koronavirus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka - tvrdi on, pa se osvrće i na državljanstvo naslednice za pomenute medije.

Kaže kako devojčica ima egipatsko državljavnstvo, ali istovremeno prilaže - srpski putni list s informacijom da dete ipak ima srpsko. Svakako, on ne odustaje, pa je zato i angažovao advokata.

- Svi u mojoj porodici znaju šta se desilo. Treba mi moja ćerka, želim je nazad u svom naručju. Neka mi pošalju novac da dođem da je vidim, jer zbog njih dve (Lee i Jelene) nemam više para - tvrdi Abubakr.

Pozvana zbog čitave drame, Lea je, navodi se dalje, odmah spustila slušalicu. Na dalje pozive nije odgovarala, kao i poruke. Njena majka, međutim, istakla je kako je i sama angažovala advokate, da je sve ovo veoma ozbiljno, ali i da njena ćerka uopšte nije venčana.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike