Uvek sam bila crna ovca: Marta Savić progovorila o odnosu sa Miletom i ćerkom Elenom

20.02.2022

16:06

0

Pevačica ističe da bi volela da njena naslednica nastavi karijeru tamo gde je ona stala

Uvek sam bila crna ovca: Marta Savić progovorila o odnosu sa Miletom i ćerkom Elenom
Marta Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Superuga Mileta Kitića, Marta Savić pronašla je oazu mira u toploj Dominikanskoj Republici. Iako je već duže vreme u medijskoj ilegali, ona je rešila da publiku obraduje novom pesmom koja nosi naziv „Mnogo si dobar“.

Već duže vreme snima pesme samo za svoju dušu, a o povratku na velika vrata, ne razmišlja, te je svoju karijeru stavila na „stend baj“.

- Ja živim u nekom ubeđenju da to niko neće primetiti, da jednostavno toliko dugo nisam u žiži interesovanja, ali vidim da je ljudima bitno i interesantno. Već duže vreme snimam za svoju dušu i za ljude koji me vole i zbog toga sam jako srećna, ako sam učinila nešto za njih, meni je to onda duplo zadovoljstvo - kaže Marta i dodaje da će njena naslednica nastaviti tamo gde je ona stala:

Printscreen Youtube/Premijera-Vikend specijal
Marta Savić

 

- Ne vraćam se na velika vrata, izašla sam na velika vrata, na mlađima svet ostaje. Moja ćerka treba da nastavi tamo gde sam ja stala ili odustala, nije ni važno. Kada mi dođe inspiracija, ja napišem neku pesmu - priča pevačica i otkriva kakvu poruku pesma nosi:

- Htela sam svima da poručim da su svi mnogo dobri, da pošaljem ljudima poruku da budemo mnogo bolji. „Mnogo si dobar“ se odnosi na jednu osobu, lična poruka je u pitanju: „I sto posto si duša od svile, strah i trepet, a muž mi Kitić Mile“... Nije on strah i trepet, on je mnogo dobar, tako da eto, poruka za sve, a najviše za mog supruga - kaže ona.

Mile Kitić, Antonio Ahel/ATAImages
Mile Kitić

 

Elena Kitić, naslednica ovog pevačkog para, krenula je stopama roditelja i za sada je veoma popularna među mlađom populacijom.

- Elenu naravno podržavam, tu sam za nju i tako će biti uvek. Sviđa mi se njen samostalan vid karijere, stajling, njen imidž, ona to odlično radi i mislim da je to nasledila od mene. Muzički talenat svakako od tate, ali i od mene. Moram malo da se hvalim, uvek sam bila crna ovca u kući. Oni se bave estradom, a ja svime i svačim, ali najviše se bavim svojom ćerkom - priča Marta koja se ponosi svojom naslednicom:

ATAImages/Antonio Ahel
Marta Savić

 

- Ona je divna devojka i drago mi je što je izrasla u takvo dete, vaspitana je i vidim sve najlepše u njoj što jedan roditelj može da poželi. Uvek sam bila skromna, ovog puta neću, tamo gde je bilo najvažnije, ja sam uspela i to mi je najveći ponos i zadovoljstvo - iskrena je pevačica. 

Ona otkriva da će joj je u Dominikani narednih dana društvo praviti i Mile, koji će baš na ovoj egzotičnoj destinaciji napraviti predah od rada. 

ATAImages/ A.A.
Mile Kitić

 

- Večeras mi dolazi moj suprug, idem na aerodrom po njega. Dolazi prvi put ovde, u Dominikanu, navikao je da je sve završim sa majstorima i svim problemima, a on samo da dođe i uživa. Nije mu se dopalo baš što mora toliko da putuje dugo, putuje mnogo, ali uspela sam da ga nagovorim i nadam se da će mu se dopasti koliko i meni. Mora malo da odmori, on voli da radi, ali mislim ad je vreme da se malo opusti i da malo uživa - ispričala je Marta u emisiji „Premijera - Vikend specijal“. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike