Mile Kitić o ćerki i ženi kao nikad pre! Otkrio šta mu najteže pada: Bio sam kao neki deda!

14.11.2021

21:51

0

Marta je, objašnjava, veoma okrenuta naslednici i kao porodica dobro funkcionišu, ali kad su putovanja i menjanje vremenskih zona „na repertoaru" - tu nastaju muke

Mile Kitić o ćerki i ženi kao nikad pre! Otkrio šta mu najteže pada: Bio sam kao neki deda!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Mile Kitić, govoreći o supruzi Marti Savić, napominje kako se ona u javnosti već duže vreme i ne pojavljuje kada je muzika u pitanju. Njihova ćerka Elena, pak, iako je aktivna - ne želi da se eksponira, ali prema njegovim rečima, u jednom trenutku će ipak morati.

- Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se „ne izližem". Zadnjih godina, ako snimim nešto dobro, dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće - počeo je Mile u „Premijeri - Vikend specijalu", pa pohvalio svoju naslednicu.

- Mislim da dobro „pliva", imala je sjajnih pesma sa Bubom i Džalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo. Moja generacija polako posustaje, dolaze novi mlađi... Marta se posvetila Eleni i dobro funkcionišemo kao familija. Najteže mi padaju putovanja i menjanje vremenskih zona - priznaje Kitić, koji je, poput mnogih, pandemiju takođe loše podneo.

„Kao neki deda!"

- Vrlo teško mi je pala korona prokleta. Mi preko 60 godina, neki nismo smeli ni vani. Počeo sam da se osećam bezvredan, kao neki deda. Nedostajao mi je normalan život, ali traže me ljudi, osećam se zdrav - dodao je.

- Ceo život se bavim sportom, kao mlad sam igrao fudbal u Sarajevu, skijao godinama, sport me održao sve ove godine - zaključio je pevač.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike