Mile Kitić na snimanje došao sa masnicom na čelu: Malo se popilo! (FOTO)

16.12.2021

21:22

0

Autor: Marija Mitić

Kao "suvenir" sa nastupa na Jahorini, pevač je u Beograd poneo, ni manje ni više, nego modricu

Mile Kitić na snimanje došao sa masnicom na čelu: Malo se popilo! (FOTO)
pink_ng_2_dan_16122021_0103 - Copyright ATAImages/ A.A.

Mile Kitić nastupao je pre nekoliko dana na Jahorini, sa svojim kolegama iz "Južnog vetra", a kao "suvenir" sa ovog putovanja, u Beograd je poneo modricu i to na čelu!

Kako je pevač danas na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink otkrio prisutnim medijima, među kojima se našla i ekipa redakcije 24sedam, on je udario glavom u vrata u hotelskoj sobi, pa mu je tako "zaradio" masnicu na licu. Pevač ne krije da je ovoj nezgodi u manjoj meri doprineo i alkohol.

ATAImages/ A.A.
 

- Imao sam tuču, Tajsona sam prebio - našalio se Mile u svom stilu pa ispričao šta se zapravo dogodilo.

- Šalu na stranu. Kada sam bio na Jahorini, bio sam u hotelskoj sobi koja je mala i onda, kada sam provukao karticu za ulazak, nisam video da su mi ostala otvorena vrata od toaleta, pa sam se tako okrenuo i o njih lupio glavom - ispričao je Mile, a potom dodao:

- A, malo se i popilo - rekao je pevač kroz smeh, pa se dotakao i supruge Marte kao i toga kako ona reaguje kada mu stižu poruke od drugih žena.

ATAImages/ A.A.
 

- Marta super reaguje kada me druge žene zovu. Kaže, dok te zovu, dobro je, znači da valjaš. Kada prestanu da te zovu nećeš ni meni valjati više (smeh). I ja isto tako reagujem kada nju frajeri zovu, ne mešam se u to - rekao je pevač koji je ranije za 24sedam ispričao da su on i Marta u otvorenom braku, što možete pogledati u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike