Kako je u stvari odrastala Elena Kitić? Mile otvorio dušu: Tek sad shvatam da je Marta bila u pravu!

10.12.2021

15:36

0

Pevačicina majka je, kaže, bila veoma stroga i često bi joj izvesne stvari branila za razliku od oca, koji je na danas mladu pevačku zvezdu bio posebno slab

Kako je u stvari odrastala Elena Kitić? Mile otvorio dušu: Tek sad shvatam da je Marta bila u pravu!
jala_buba_tas_23062018_00114 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mile Kitić otvorio je dušu pa progovorio o odrastanju ćerke Elene, istakavši kako je njegova supruga Marta Savić tu „vukla kola". Bila je, naime, „strog policajac" i mezimici bi često mnogo šta branila, ali za njeno dobro. On je, s druge strane, bio veoma slab na nju, a posebno kad se izvesno vreme ne bi videli zbog prirode posla kojim se bavi.

Umeo je i da se posvađa sa ženom zbog ćerke u takvim trenucima.

- Marta i ja se nikada nismo svađali, osim ponekad oko Elene. Iz ove perspektive shvatam da je Marta bila u pravu. Kad je Elena bila manja, ja sam bio mnogo slab na nju i popuštao sam joj u svemu jer sam često bio na putu, pa kad dođem kući i mnogo je poželim i čujem Martu kako joj bilo šta brani, odmah kažem: „Pusti dete!" - počeo je Mile u „Premijeri - Vikend specijalu".

Elena je povukla na mene!

- Marta je bila „strog policajac" u njenom vaspitavanju. Stalno joj je govorila: „Nemoj ovo, nemoj ono, ne može ovo, ne može ono"... Što se genetike tiče, povukla je na mene, da bude sportski tip. Ima moju građu, sitna je, ali je po karakteru više na Martu. Kad je bila mala bila je ista kao ja u licu, a sada sve više dobija Martin oblik lica i glave, ali je, po građi i dalje na mene - dodao je.

Inače, osim da supruzi ispuni želju, Kitić je kuću u Dominikani kupio i zbog ćerke, kako bi bila što bliže Americi.

- Zbog nje sam prevagnuo kada je reč o toj kupovini. Ona se mnogo vezuje za Ameriku, mašta da je tamo, u Los Anđelesu, na Menhetnu... - nabraja on, pa nastavlja o duetu koji je pripremio s naslednicom.

- Uskoro objavljujem duet sa Elenom. Svi su me pitali što to ne uradim, ali meni nekako nije išlo da pevaju ćerka i otac. Ja sam uspešan, a i ona je uspešna u toj svojoj muzici. Već smo snimili pesmu, samo još treba Laća da izmeni jedan deo teksta i da Elena ponovo otpeva jednu deonicu. Ja sam svoj deo odradio. Ja sam lav u studiju! (smeh) Prvobitno nisam bio za to, ali mislim da je sjajan spoj u pitanju. Svi kažu da će pesma dobro proći - zaključio je pevač.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike