Neda Ukraden se u Herceg Novom jedva odvojila od publike: Napravila šou za pamćenje! (FOTO)

20.02.2022

11:31

0

Pevačica je otvorila Praznik mimoze velikim koncertom na Trgu Nikole Đurkovića

Neda Ukraden se u Herceg Novom jedva odvojila od publike: Napravila šou za pamćenje! (FOTO)
IMG-1f5e4fc3f986f222e65c231c2c58f4ae-V - Copyright Privatna arhiva / Promo / Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden je u petak veče svečano otvorila Praznik mimoze u Herceg Novom velikim koncertom na Trgu Nikole Đurkovića.

Iako je pre svega nekoliko dana tek pristigla s američke turneje, ovome se i te kako obradovala i sama, te dala svoj maksimum za brojnu publiku koja se okupila i zapevala sa njom.

- Stigla sam pre dva dana sa američke turneje i veoma me raduje što sam sada na otvaranju Praznika mimoze i to upravo u ovom gradu. Dugo nisam nastupala ovde, tako da ne sumnjam da će svi uživati u dobrom provodu - rekla je bila Neda za medije, pa onda pevala i više od dva sata.

U jednom trenutku, poneta energijom iz publike, sišla je među ljude koji su je ljubili i skandirali njeno ime. Na binu su je vraćali nekoliko puta posle odjave.

- Imali smo dve godina pauze od Praznika mimoze, pa smo ljudima obezbedili program za pamćenje. Ovo je samo uvod u letnju, turističku sezonu 2022. godine. Organizacioni odbor je odabrao Nedu, jer je prepoznatljiva osoba za region, vole je i stari i mladi. Mislimo da je izbor pun pogodak - izjavio je gradonačelnik Herceg Novog, Stevan Katić.

Neda Uktraden, Privatna arhiva / Promo
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike