Neda Ukraden ponovila stajling s prošlogodišnje „Beovizije": Pamtiću 2021. samo po jednom! (FOTO/VIDEO)

07.12.2021

18:22

0

Čim je stala pred kamere, nema koga nije oduševila

Neda Ukraden ponovila stajling s prošlogodišnje „Beovizije": Pamtiću 2021. samo po jednom! (FOTO/VIDEO)
Neda Ukraden - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Pevačica Neda Ukraden pojavila se na snimanju „Grandovog" novogodišnjeg programa odevena u kostim s prošlogodišnje „Beovizije", koji je specijalno za nju bio radio Bata Spasojević. Kombinezon joj je pristajao kao saliven. I godinu dana kasnije, nije bila neophodna nikakva prepravka.

24sedam
 

Na ovaj način - nema koga nije oduševila, a zatim je i porazgovarala s okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Pevačica je tada otkrila po čemu će pamtiti godinu koju ispraćamo, ali kada javnost može da očekuje knjigu koju je pripremila.

- Prethodnu ću kao i svi pokušati što pre da zaboravim, ali eto... Pamtiću je po izlasku albuma koji se uprkos svim tim nekim okolnostima našao na policama sa 13 pesama. Sve drugo, da budemo zdravi, na okupu, porodica i da se taj život koliko je moguće normalno odvija - počela je Neda, pa dodala da njenu knjigu možemo očekivati na proleće.

- Knjiga je završena, čekamo izdavača, odnosno pravo vreme izlaska. Mislim da će to biti negde početkom proleća, pošto je ovo već kraj godine i biće zanimljivih stvari - najavila je ona, između ostalog.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike